✨️ Obserwuj #mirkoanonim Są tu jakieś Mireczki z Informatyki na PK na wydziale Informatyki i Telekomunikacji? Możliwe, że w tym roku się tam właśnie wybiorę więc byłbym wdzięczny za jakieś opinie. Na AGH ani na UJ na czyste infy sie nie dostane, więc zostaje PK, tu w sumie mam największe szanse. Czy jest ogólnie ciężko? Dużo zostaje czasu na samorozwój albo jakieś życie towarzyskie? Mature zdawałem 3 lata temu i boje sie, że z matmy troche pozapominałem, będę oczywiście powtarzał przez wakacje, ale fajnie byłoby też wiedzieć jak wymagające przedmiotu tutaj są i czy w miarę ciekawie prowadzone
Anonim (nie OP): > Czy jest ogólnie ciężko? Dużo zostaje czasu na samorozwój albo jakieś życie towarzyskie?
Było ciężko, szczególnie że nie byłem lotny z matmy, zresztą nawet ci którzy byli ogarnięci z matmy to dużo musieli się uczyć. A ja 2-3x tyle co oni. Jeśli chodzi o czas na samorozwój to ja więcej programowałem dla siebie w wakacje po pracy na magazynie niż na studiach. Zależy co masz na myśli
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy. Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie. Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza. Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Powyżej projekt wykonany przez Amerykanina a poniżej projekt naszych rodaków. Dziś już wiemy, który wygrał. Bo to takie ładne amerykanskie xD #heheszki #warszawa
Są tu jakieś Mireczki z Informatyki na PK na wydziale Informatyki i Telekomunikacji?
Możliwe, że w tym roku się tam właśnie wybiorę więc byłbym wdzięczny za jakieś opinie. Na AGH ani na UJ na czyste infy sie nie dostane, więc zostaje PK, tu w sumie mam największe szanse.
Czy jest ogólnie ciężko? Dużo zostaje czasu na samorozwój albo jakieś życie towarzyskie? Mature zdawałem 3 lata temu i boje sie, że z matmy troche pozapominałem, będę oczywiście powtarzał przez wakacje, ale fajnie byłoby też wiedzieć jak wymagające przedmiotu tutaj są i czy w miarę ciekawie prowadzone
#informatyka #studbaza #it #studia #pk #politechnikakrakowska
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Było ciężko, szczególnie że nie byłem lotny z matmy, zresztą nawet ci którzy byli ogarnięci z matmy to dużo musieli się uczyć. A ja 2-3x tyle co oni. Jeśli chodzi o czas na samorozwój to ja więcej programowałem dla siebie w wakacje po pracy na magazynie niż na studiach.
Zależy co masz na myśli