Aktywne Wpisy

LeonL +747

Ukiss +21
Polacy jeżdżą coraz starszymi samochodami - przeciętny wiek auta w Polsce (stan na I połowę 2024 roku) to już 14,7 lat, czyli o ponad 2 lata więcej niż dekadę temu. Średni wiek pojazdów stale rośnie od 2015 roku.
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
źródło: Średni wiek samochodu zgłaszanego do ubezpieczenia w Polsce wynosi prawie 15 lat
Pobierz

Poszukuję nie 2 a jednak 4 rowerów... 2mtb/2szosa dla mnie i dla partnerki. Chciałbym zeby rowery były z jedenej firmy. Wiem że część producetów dopiero w nowym sezonie dołączy do sprzedaży mtb. Budżet jest duży więc to nie jest wyznacznikiem. Zależy mi żeby dwa rowery dla mnie były po prostu full opcja, a dla kobiety to wybrałbym po prostu te same rowery tylko w tanszej specyfikacji.
#kolarstwo #szosa #mtb #rower #trek #sworks #specialized #cannondale #rockrider #pinarello #willer #giant #canyon #orbea
Najlepszy prodcuent rowerów
Takie dwie Meridy Reacto ogarniesz spokojnie w cenie jednego Treka