Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

NightRock +141
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
źródło: chr
Pobierz

@Man_of_Gx Hej, bede w Polsce niedlugo (w Krakowie) i myslalem, zeby odwiedzic jakies sklepy warte uwagi, najchetniej jakby jakas firma z Polski, produkowala w Polsce dobrej jakosci obuwie - kojarzysz cos moze?
Dzieki
Cytując klasyka: ogólnie rzecz biorąc to #!$%@? tutaj jest.
Sklep klasyczne buty w Wawie ma linię CJ i to są szyte buty robione na kopytach Januszkiewicza.
Z polskich firm szyte robi Nord w serii Ellite i Mekka na zdjęciach to nawet wygląda ale gdzie to kupić stacjonarnie to trudno powiedzieć w wawie mieli kiedyś salon ale raczej już go nie ma. Królewski herb ma z tego co widzę sklep w Rzeszowie ale może być tak że nie będą mieli całego asortymentu w sklepie.
Ale to wszystko będą półbuty, góra trzewiki, poza tym w Polsce szyte buty są
Nawet takie wegry maja Vass na przyklad.