Wpis z mikrobloga

@Deadend łykopki mają oczywiście igrzyska s----------a, w sumie głupio zrobili z tym loudem, ale mam nadzieję, że nic złego z tego nie wyniknie i nie będzie znowu jakiejś potężnej afery ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Deadend: ale w sumie nawet nie wiadomo, czy to był jakiś random, czy jej wieloletni chłopak, to dlaczego k---y? Chyba że rodzinka z głębokiego podlasia i s--s tylko po ciemku na misjonarza xD
  • Odpowiedz
  • 1
@cutecatboy: ja Cię rozumiem i nie mam nic przeciwko takim sytuacjom, po prostu dobra zabawa. Ale na pewno w jej bezpośrednim, choć dalszym otoczeniu są ludzie, którzy nie wiedzą, a będą p-------ć, po prostu tak to działa
  • Odpowiedz
@Deadend: Dobra zabawa brac do japy w fotobudce i zostac wyswietlonym na festiwalu z udziałem tysięcy ludzi xD Jak bedziesz miał kiedyś córkę, to pewnie bedzie w wieku 25 lat mieć przebieg jak stary mercedes. Ale jestes antynatalista pewnie, to moze i lepiej, ze nie wydasz potomstwa
  • Odpowiedz
  • 0
@Kopyto96: nie zamierzam mieć dzieci ale nie jestem żadnym antynatalistą, co ty sobie wkręcasz na banie, robisz jakieś analizy psychologiczne na podstawie twoich urojeń. Wspomniałem, że to był nie najlepszy pomysł robić to w fotobudce, nie wiem, nie ogarnęła, że to budka czy co. c--j wie czy ona w ogóle jest Polką xD
  • Odpowiedz
@Kopyto96: @Deadend @cutecatboy może po prostu nie wiedzieli że to się gdzieś wyświetla i tyle. Wiadomo że fotobudka to może nie najlepsze miejsce do seksu, ale ludzie uprawiają go też w przebieralniach, toaletach, samochodach, na plaży, w kinie i w wielu innych miejscach i to nie znaczy od razu że dziewczyna jest k---ą i ma przebieg jak stary Mercedes. No i to w sumie lepsza zabawa niż siedzieć
  • Odpowiedz
@matixrr: szkoda jedynie, że to akurat jej twarz jest na tym zdjęciu i to ona będzie miała przypięte ewentualne łatki, a jest możliwe, że chłop po takiej nagonce społecznościowo-medialnej ją rzuci i ostatecznie wszystkie konsekwencje spadną na nią, choć w gruncie rzeczy nic złego nie zrobili. Mimo zapewnień wykopków gdyby role się odwróciły i to ryj chłopa byłby na zdjęciu, to odbiór byłby całkowicie inny, a być może nawet żadnej
  • Odpowiedz