Aktywne Wpisy
Pan_Slon +338
Rozmawiam sobie z córka(7 lat za chwile) nt włosów i czesania, mówi że będzie musiała umyć włosy ale jak mama jej myje to woda leci jej do oczu, a mama mówi, ze ona tak musi. Córka mówi, że nie lubi tego i nie chce żeby mama myła jej włosy.
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
pieknylowca +47
Kolejna niedziela niehandlowa pomimo zapewnień tuska że będą handlowe. Zobaczymy co tam sądzą na ten temat polacy - XDDdDDdd, polakom to pasuje tak jak jest bo "niedziela dzin swinty" XD. #polska
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
źródło: 1000008799
Pobierz

"Przecież to logiczne jest, Play szuka oszczędności gdzie się da, czasy się zmieniły i nie może być tak żeby minuta w fakcie kosztowała 15 groszy, a w Play 79 groszy, za duża rozbieżność, nikt do biznesu dokładać nie będzie.
Nie jestem jasnowidzem ale będą tak kombinować ze wszystkim, tu raz kodu nie podamy
Jak ktoś z was będzie przechodził z Play do Fakt jeszcze raz na np. nowej karcie, to możecie sprawdzić tą cebulę na ważność konta bez ograniczenia:
https://wykop.pl/wpis/78716283/play-faktmobile-telekomunikacja-cebuladeals-tl-dr-
Bo ja już nie mogłem się doczekać i przeszedłem docelowo na Fakt.
tl;dr: chyba znalazłem sposób na nieograniczoną długość ważności konta xD
Chciałem mieć numer w Fakt Mobile. Nie można nigdzie dostać takiej startówki. Ale jest sposób, żeby przejść z Play.
Robię
1. Kupno Play (miałem jakąś taryfę Formuła).
2. Przejście na Play na Kartę 3.0 kodem *163# (a potem 1 w odpowiedzi).
3. Poczekanie chwilę (sprawdzasz czy już przeszło *111*49*1#).
4. Jak już, to przejście do Fakt kodem: *163*12#.
5. Sprawdzasz czy już *163*12#.
Ale wątpię, że Play by coś takiego umożliwił. Ktoś pisał że "przy przechodzeniu na taryfę, odczekaj 24h, żeby się ustabilizowała". Może to "bezterminowe" by zniknęło
Przed zmianami (taryfa: Play na kartę Rok ważności konta): Data ważności połączeń wychodzących / środki: do 02.02.2025
Po zmianie na Play na Kartę 3.0: Data ważności połączeń wychodzących / środki: do 28.02.2025 (czyli przedłużone do 30 dni od zmiany)
Po zmianie na Fakt Mobile: Data ważności