Aktywne Wpisy

thorgoth +504
Moja siostra jest tłumaczem przysięgłym polsko-norweskim i norwesko-polskim.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.
Zarabia godnie i niedawno się przeprowadziła na takie lepsiejsze przedmieście Oslo.
Przyszły sąsiadki. Bardzo miłe i kulturalne, przedstawiły się, przyniosły ciasto. Urocza rozmowa o niczym, przyjazne uśmiechy.
I prośba do mojej siostry aby usunęła swoje polskie nazwisko ze skrzynki pocztowej.
Bo obniża prestiż okolicy.

fhgd +86
Czy Bitcoin służy do czegoś więcej niż marnowania surowców naturalnych i kupowania narkotyków przez internet?
#gielda
#gielda

Komentarz usunięty przez autora
P.S. Przepraszam - już nie FAS, a BARON STRAPONÓW xD
@RobinSchudl: Chore państwo gdzie menelica ma się wyprowadzić ze swojego mieszkania, a menel Jacek może sobie w nim żyć jak żyje obecnie na Raszei...
Powinna go wypierdlic na kopach z domu skąd go przygarnęła.
Ale wg ciebie nie...
@RobinSchudl: to ty słabo ogarniasz. To jest mieszkanie PKP do którego prawo spółdzielcze ma gocha. Możesz tupać, płakać itp. ale faktów nie zmienisz. Jaca jest tam tylko zameldowany, a prawo do użytkowania mieszkania ma.gocha. Doucz się trochę.
Z tego co mi wiadomo to
PS: kto ci wmówił, że to mieszkanie spółdzielcze? Ty losujesz słowa i srasz tak?
@TurboDynamo: bo? Tobie chyba tucznik płaci.