Aktywne Wpisy
Kordem +87
Siostra poleciała do matki narzekać, że ja mam mieszkanie. Matka dzwoniła potem do mnie ze słowami, że będzie zrywanie umowy dożywocia z siostrą, bo się pokłóciły i dom też będzie na mnie. Teraz dowiedziałem się też, że matka jej ciągle pożyczała bardzo duże sumy pieniędzy i w ciągu 3 lat pożyczyła równowartość tego mieszkania co je mam.
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
A potem dostałem smsa od męża siostry, że mam się nie pojawiać na Wigili rodzinnej
Rad-X +5
zaczyna się na "Ż" i rządzi światem
Jak się obudzicie kiedyś korwiniątka v2 to już będzie ręka w nocniku do samego dna.
#polityka #konfederacja #bekazkonfederacji
zaraz przyjdzie jakiś ruski debil i będzie bronił konfy
11. Ultraortodoksyjny katolicyzm i mentalny ciemnogród
12. Nietolerancja i wrogość względem LGBT, Ukraińców, żydów i cyklistów (lista wrogich grup jest otwarta i zawsze gotowa na koniunkturalne poszerzanie)
@markhausen:
@yamaykee: Jeszcze nigdy nie słyszałem o żadnej partii, która chciałaby zmuszać kobiety do zachodzenia w ciążę, czy to z dziećmi zdrowymi, czy chorymi.
@AndrzejTrapper: no właśnie, "mimowszystkoduda" czyli Konfa w 100% od początku popiera r------------e kraju przez PiS.
Konfa to totalna opozycja! Pamiętasz, jak jeszcze niedawno krzyczeliście tak na PO?
Nawet jak pis ma dobry pomysł, konfa głosuje przeciwko, zobacz zresztą tu. Proruskie, antynatowskie głosowanie konfy!