Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Tyle lat już mam na karku (grubo 30+) i nadal nie pojmuję jak to kobiety robią.
Są jakieś książki w tej tematyce? Może poczytam i się czegoś dowiem i doznam oświecenia?
Poznałem całkiem fajną laskę, rozmawiam z nią od grubo paru miesięcy. Zaczęła mi się zwierzać z wielu grubych akcji i tak się zaczynam zastanaiać jaka za tym idzie logika prócz tępo przyjętej CHWILOWEJ "wygody"? Bo jej gość, z którym jest już ponad rok
Są jakieś książki w tej tematyce? Może poczytam i się czegoś dowiem i doznam oświecenia?
Poznałem całkiem fajną laskę, rozmawiam z nią od grubo paru miesięcy. Zaczęła mi się zwierzać z wielu grubych akcji i tak się zaczynam zastanaiać jaka za tym idzie logika prócz tępo przyjętej CHWILOWEJ "wygody"? Bo jej gość, z którym jest już ponad rok

W komentarzu druga część
#neuropa #4konserwy #konfederacja #polityka
Klasyka u konfederosji.
Wszyscy źli a rosja cacy.
Trzeba być 15latkiem żeby nie rozpoznać tak oczywistego rosyjskiego sponsoringu
A czyli wojna na Ukrainie nie miała i nie ma na nas żadnego wpływu?
no właśnie tu jest problem. część konfederacji uważa że piątka to wyrwana z kontekstu manipulacja, a część że to wspaniały program. zdecydujcie się w końcu!
Ciekawe. To Ty mnie oświeć. W jaki sposób Rosja wpłynęła na to, że cierpieliśmy, ale już nie?
Teraz wytłumacz mi dlaczego wojna nie ma ma nas żadnego wpływu, żebym mógł to wytłumaczyć koledze z Ukrainy.
@paul772: no tutaj jednak, podobnie jak przedmówca, miałbym pewne wątpliwości. Religia (katolicka oczywiście) jest cały czas nauczana w państwowych szkołach i księża mają wpływ na wychowanie dziecie.
@JAn2: Oczywiście że to nie jest wyrwane z kontekstu, a ty chcesz by np. historii uczyli nas Niemcy i Żydzi? Ostatnio sobie Valkyrie obejrzałem i aż mnie mdliło jak ze Staufenberga robili "dobrego Niemca". Dosyć jest propagandy na świecie, dosyć propagandy antypolskiej jest, to jeszcze u nas ma to być?
@koniecswiatajestbliski: no i to tyle?
Hajs który nie musimy, ale wydajemy jest winą rządu. Socjal na Ukraińców jest winą rządu. Inflacja poprzednimi czynnikami jest skutkiem złego zarządzania przez
@paul772: śmiem się nie zgodzić, bo jednak religia jako przedmiot nadal istnieje w szkołach
@dziadyga1: Oczywiście żaden. Cały problem w tym, że żadna banderyzacja polskiej racji stanu się nie odbywa. Nie odbywa się. Po co więc taki slogan? Do kogo to ma w ogóle trafiać?
Jeżeli chodzi o historię(też nie wiem w jakim celu wspomnianym?) to narody mają swoje racje i poglądy, którymi się nieraz wymiejniają. Wyobraź sobie ten skandal, gdyby jakaś włoska gazeta
@paul772: Nie narzucaja xD i wcale nie organizują w niemieckim instytucie historii w Polsce wyklady na temat antysemityzmu Polakow podczas II wojny swiatowej
źródło: download
Pobierz