Wpis z mikrobloga

@cinu4: wady są takie że to co on mówi w ogóle nie jest problemem, a urojeniami. Żadne niemcy nie narzucają nam swojej wersji historii, zadni dewianci nie wychowują naszych dzieci itd.
  • Odpowiedz
@cinu4
no właśnie tu jest problem. część konfederacji uważa że piątka to wyrwana z kontekstu manipulacja, a część że to wspaniały program. zdecydujcie się w końcu!
  • Odpowiedz
@JAn2: Grzesiu dość odważnie poleciał z tymi dewiantami w szkołach. Myślałem że konfa jednak lubi jest za religią w szkołach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
zadni dewianci nie wychowują naszych dzieci itd.

@paul772: no tutaj jednak, podobnie jak przedmówca, miałbym pewne wątpliwości. Religia (katolicka oczywiście) jest cały czas nauczana w państwowych szkołach i księża mają wpływ na wychowanie dziecie.
  • Odpowiedz
Kuce i tak powiedzą że wyrwane z kontekstu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@JAn2: Oczywiście że to nie jest wyrwane z kontekstu, a ty chcesz by np. historii uczyli nas Niemcy i Żydzi? Ostatnio sobie Valkyrie obejrzałem i aż mnie mdliło jak ze Staufenberga robili "dobrego Niemca". Dosyć jest propagandy na świecie, dosyć propagandy antypolskiej jest, to jeszcze u nas ma to być?
  • Odpowiedz
inflacja, hajs, który musimy wydawać na pomoc Ukrainie, itd.

@koniecswiatajestbliski: no i to tyle?

Hajs który nie musimy, ale wydajemy jest winą rządu. Socjal na Ukraińców jest winą rządu. Inflacja poprzednimi czynnikami jest skutkiem złego zarządzania przez
  • Odpowiedz
Czemu Polak z RiGCzem miałby popierać ukrainizację czy banderyzację Polski?

@dziadyga1: Oczywiście żaden. Cały problem w tym, że żadna banderyzacja polskiej racji stanu się nie odbywa. Nie odbywa się. Po co więc taki slogan? Do kogo to ma w ogóle trafiać?

Jeżeli chodzi o historię(też nie wiem w jakim celu wspomnianym?) to narody mają swoje racje i poglądy, którymi się nieraz wymiejniają. Wyobraź sobie ten skandal, gdyby jakaś włoska gazeta
  • Odpowiedz
Żadne niemcy nie narzucają nam swojej wersji historii,

@paul772: Nie narzucaja xD i wcale nie organizują w niemieckim instytucie historii w Polsce wyklady na temat antysemityzmu Polakow podczas II wojny swiatowej
ziemba1 - >Żadne niemcy nie narzucają nam swojej wersji historii,

@paul772: Nie narz...

źródło: download

Pobierz
  • Odpowiedz