Wpis z mikrobloga

@nabla-delta: Ciekawe jak by nazwała samotność trwającą wiele lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewne rzeczy różowym się nie mieszczą w głowie.

Podejrzewam że np. jak by ją zwykły mirek zagadał to by potem pisała w internetach że była napastowana przez odrażającego zboczeńca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@odejscia: To jest generalizacja a nie stwierdzenie że wszyscy tak mają. Na pewno są młode babki które żyją samotnie z różnych powodów. Ale mam wrażenie że zdecydowana większość z takim zjawiskiem się nie spotkała i jest to dla nich równie obce jak pilotowanie odrzutowców.
  • Odpowiedz
@odejscia: Nie wydaje mi się. Chyba że mówimy o takich, że tak to ujmę, w wieku poprodukcyjnym. Bo zakonnice pomijamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie w rodzinie też kiedyś były przypadki starych panien, wiadomo.

Ale w dzisiejszym świecie mediów społecznościowych gdzie kobiety dostają mnóstwo atencji jest to dość trudne.

Ahhh i doprecyzujmy - pisząc samotność mam na myśli samotność totalną a nie jakieś "Jestem strasznie
  • Odpowiedz
@PiesekKrolowejElzbiety a widzisz, tu jest różnica. Tobie się wydaje, a ja jestem pewna swojego zdania. sama mam 2x lat, bliżej mi do 30 aniżeli w dół i szczerze powiem, że siedząc na przeróżnych grupach babskich widzę, że jest multum kobiet, które są samotne. nie ruchają się, nie mają chwilowych partnerów, dosłownie nic. nawet znajomych xDDDDDFDDDD
  • Odpowiedz
@odejscia: Chyba przesiadujesz na grupach dla zakonnic albo pustelniczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo są tak nieziemsko wybredne nie mając jednocześnie niczego do zaoferowania.
No sorry, dzisiaj kobieta, jeśli chodzi o wybór partnera to ma ogromny wybór. Odpala tindera i pstryk stado chętnych na związki krótkie, długie, onsy i inne, co kto lubi.
  • Odpowiedz