Aktywne Wpisy

damianooo8 +377
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wynoszony +56
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((

źródło: Screenshot 2024-10-23 at 10.01.46
PobierzCzy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.3% (846)
- Nie 50.7% (871)
Przed Wami mój najnowszy cover - tym razem coś, co od dawna chodziło mi po głowie: We are the world :) Zacząłem to nagrywać totalnie dla żartu ale wyszło całkiem znośnie ;)
Wszystkie głosy, z wyjątkiem oryginalnego Michaela Jacksona od 1:14 do 1:25 (nie znalazłem oryginalnej wersji instrumentalnej bez niego), są moje. Również całe partie chóru - na szczęście znalazłem nuty ;)
Łącznie nagrałem 64 ścieżki wokalu a efekt możecie sami ocenić.
Miałem przy tym mnóstwo zabawy i momentami śmiałem się z siebie w głos :)
Polecam słuchanie w całości ;)
#muzyka #tworczoscwlasna #cover #hobby #tworzeniemuzyki