"We were together for two months. Before I don't know where he was. He came here saying 'Please. I don't have a house, I don't have food. Let's stay together,'" he told Mega. As he explains to the LIVE NEWS camera, although he works day and night to support himself and his family, in the two months he hosted the homicide suspect, the 32-year-old remained unemployed.
@szeryf_internetu007: A na innej od 2-3 dni było (w oparciu o zeznania + też o monitoring niby z sąsiedztwa), że to była 1 godzina i 20 minut.
Według śledczych, w poniedziałek Anastazja przebywała w domu Bengalczyka od ok. 19:40 i rzekomo* skontaktowała się z chłopakiem ok. 21 mówiąc mu gdzie konkretnie jest.
Tutaj w transkrypcji wywiadu nigdzie nie ma, że ich wyrzucił - kazał mu z nią wyjść i poszedł
@smutny_kojot: Czytałem godzinę temu o strzelaninie na Zachodnim Brzegu między Palestyńczykami a Narodem Wybranym i mi widocznie utkwiło w głowie... ( ͡°ʖ̯͡°) Nawet jak sprawdzałem przed kliknięciem wyślij to mózg nie zauważył błędu.
Ale potem w tekście dobrze napisałem, że ma rodzinę w Pakistanie.
Brawo ja i dzięki za czujność. Niestety już nie da rady zedytować.
Spytałem go kim ona jest i w odpowiedzi usłyszałem, że to znajoma. Powiedziałem mu, by sobie stąd poszli, żeby nie przyprowadzał tak kobiet do domu.
@Tfor: To jest bardzo nierealistyczna część jego wypowiedzi.
Próbuje się dystansować, a większości facetów nie przeszkadza młoda, "atrakcyjna" blondyna przyprowadzona przez kumpla wieczorem, z którą można piwko wypić i pogadać.
Mogłoby mu faktycznie przeszkadzać, gdyby wiedział, że z tego mogą być potencjalne problemy... Tylko wtedy
@GhostTrick: Albo to jakiś konserwatywny Pakistańczyk i mu nie w smak takie zachowanie?
No ale ten sam współlokator wcześniej mówił, że w poniedziałek nie widział "tej kobiety", nikt wieczorem nie przyszedł do domu, siedział sam cały czas itp. Potem kamery z sąsiedztwa to obaliły, bo widać ją wchodzącą do domu.
Więc on też swoje wkręca - jedno mówi na pierwszym przesłuchaniu, drugie na drugim, trzecie w wywiadzie dla telewizji.
@puto: No to z tym Kuwejtem to już od piątku chyba się mówi. Na pewno służby mają zapis ze sklepu z tej "transakcji", namierzą, jaki to był nr przelewu itp. i dojdą do tego. Pewnie jakiś członek rodziny, znajomy?
No ale chłop zamiast kupować bilet lotniczy do Bergamo na czwartek to mógł promem już nawet we wtorek za gotówkę za te 100 euro popłynąć? O ile by miał łeb i
@Hariel: Tam nawet grecka Policja i/lub prasa jest niewiarygodna*. Dystanse między różnymi miejscami się różnią od siebie o kilometr, w zależności od informacji i kto jej udziela.
Raz mówią, że drzewo, pod którym znaleźli ciało ostatnio przeszukiwali w piątek. I było pusto, więc ktoś podrzucił między piątkiem a niedzielą. Potem mówią, że nie w piątek, ale w sobotę 2 razy i też nic nie było. Więc podrzutka między sobotą a
@Tfor tez zauważyłem, z jednej strony mowia ze byla torturowana czy ze miała kajdanki a z drugiej nie są w stanie stwierdzić jak została uduszona. Dali już artykuł rano ze ten pakis próbował zgwałcić 30 letnią kobietę na początku czerwca a teraz robia z nim wywiady jak z świadkiem. Masakra
@dziczyznaa: Pierwszy pies który brał udział w poszukowaniach był przeszkolony do szukania żywych osób. Potem miał dojechać drugi, nie wiem w jakim zakresie przeszkolony. Psy szukające żywych szukają człowieka, który oddycha. Ignorują zapach zwłok bo nie takie mają zadanie.
@Hariel: Co ciekawe media grzały od samego początku teorię o 5 facetach (4 Bangladesz, 1 Pakistan) i że ich spotkała przy sklepie itp, a jak poszły do mediów stopklatki z monitoringu z tego wieczora ze sklepu, to widać tylko ją i tego 32-latka.
A gdzie pozostali 4 faceci, którzy mieli z nim tam razem być? Bo taka wersja była podawana też kilka dni.
źródło: Zrzut ekranu 2023-06-21 o 17.30.27
PobierzTutaj w transkrypcji wywiadu nigdzie nie ma, że ich wyrzucił - kazał mu z nią wyjść i poszedł
@Tfor: *Pakistańczyk
Ale potem w tekście dobrze napisałem, że ma rodzinę w Pakistanie.
Brawo ja i dzięki za czujność. Niestety już nie da rady zedytować.
@Tfor: To jest bardzo nierealistyczna część jego wypowiedzi.
Próbuje się dystansować, a większości facetów nie przeszkadza młoda, "atrakcyjna" blondyna przyprowadzona przez kumpla wieczorem, z którą można piwko wypić i pogadać.
Mogłoby mu faktycznie przeszkadzać, gdyby wiedział, że z tego mogą być potencjalne problemy... Tylko wtedy
No ale ten sam współlokator wcześniej mówił, że w poniedziałek nie widział "tej kobiety", nikt wieczorem nie przyszedł do domu, siedział sam cały czas itp. Potem kamery z sąsiedztwa to obaliły, bo widać ją wchodzącą do domu.
Więc on też swoje wkręca - jedno mówi na pierwszym przesłuchaniu, drugie na drugim, trzecie w wywiadzie dla telewizji.
No ale chłop zamiast kupować bilet lotniczy do Bergamo na czwartek to mógł promem już nawet we wtorek za gotówkę za te 100 euro popłynąć? O ile by miał łeb i
Raz mówią, że drzewo, pod którym znaleźli ciało ostatnio przeszukiwali w piątek. I było pusto, więc ktoś podrzucił między piątkiem a niedzielą.
Potem mówią, że nie w piątek, ale w sobotę 2 razy i też nic nie było. Więc podrzutka między sobotą a
Wykop power.
https://wykop.pl/wpis/71749665/pare-nowych-faktow-odnosnie-zbrodni-na-polce-w-gre#253694307
Grecy mają problem z trzęsieniami ziemi wiec
@GhostTrick: A może też tylko chodzi o to, że on chce w spokoju żyć i pracować na wysłanie kasy do Pakistanu.
Na zasadzie "żadnego sprowadzania i towarzystwa, tylko praca mu w
A gdzie pozostali 4 faceci, którzy mieli z nim tam razem być? Bo taka wersja była podawana też kilka dni.