Aktywne Wpisy

ruskizydek +40
To jest portal ogólnopolski, a na nocnej siedzi tu dosłownie kilkanaście osób xd

Bunch +2
Zadziwia mnie to, że z absolutnie każdej rzeczy laski są w stanie zrobić problem i się oburzyć. I to wiecie, tak już bezpowrotnie. Obraza majestatu i koniec. A co ciekawe, zupełnie tak nie jest jeśli to facet przeczyta coś co mu się nie spodoba od kobiety. A jest tak dlatego, że facetowi zależy (więc dużo jest w stanie w sobie stłamsić dla dobra ogółu). Czyli nie podoba mu się coś ale trzyma

źródło: asdasd asd asd asd as as
Pobierz
Muszę to z siebie wywalić, bo męczy mnie ta informacja od poniedziałku, choć nigdy takich rzeczy tutaj nie robiłem.
Byłem z dziewczyną 2 lata, miała swoje wady, ale też bardzo dużo zalet. Oczywiście nic nie dzieje się bez przyczyny, ale ostatecznie w pewnym momencie zerwaliśmy ze sobą, ale mimo to spotykaliśmy się i spaliśmy czasem u siebie przez prawie rok. W marcu 2022 stwierdziłem, że ta relacja zmierza donikąd. Czasem gdy były jakieś okazję czy urodziny to pisaliśmy do siebie i składaliśmy życzenia z czego wychodziły jakieś tam rozmowy.
W poniedziałek po 2.5 roku mieszkania w Gdańsku (przyjechała tutaj do mnie po tym jak wróciliśmy z Niemiec za jej namową, bo chciała mieć bliżej do rodziców) napisała do mnie odnośnie rzeczy którą tam kiedyś mój znajomy jej pożyczył i chciała się dowiedzieć co ma z nią zrobić, bo za miesiąc zdaje mieszkanie i wyprowadza się do Szczecina, bo "etap Gdańska" się zakończył.
I wiecie co? Mimo, że bywało różnie i to ja na własne życzenie skończyłem relację to teraz tak sobie pluje w brodę, że ten czas zmarnowałem...
Zamiast utrzymywać kontakt, przyjaźnić się, a po czasie jakbyśmy oboje (a może bardziej ja i przeprowadził turbo szczerą i krytyczną wobec siebie rozmowę) poukładali sobie w głowie, wyjaśnili wszystkie niesnaski przez które zerwaliśmy to poszedłem w drugą stronę i definitywne ucięcie kontaktu mimo, że mamy do siebie rzut beretem.
Także Ona za miesiąc stąd wyjedzie i zapewne więcej okazji na autorefleksje i spróbowanie raz jeszcze nie będzie. Jest mi gdzieś tam przez to w c--j przykro, bo tyle wspomnień pójdzie się pieprzyć...
Tak, na własne życzenie się to dzieję, jestem idiotą. Pomęczy parę dni i przejdzie, potem może znów parę dni jak już wyjedzie.
Teraz myślę sobie, że źle zrobiłem oferując pomoc z czymkolwiek przed wyjazdem, bo być może napiszę i jeszcze się spotkamy ten ostatni raz.
Także #niebieskiepaski i #rozowepaski jeśli czujecie, że ten ktoś to ta właściwa osoba to idźcie na kompromisy, zmieniajcie swoje negatywne cechy i ROZMAWIAJCIE.
#zwiazki #wyznania
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Żałujesz, że nie odbyłeś szczerej rozmowy? To przeprowadź ją teraz. Nie zakładaj żadnego wyniku, potraktuj to jako moment zamknięcia jakiegoś rozdziału i okazanie wdzięczności zajebistej kobiecie. Podziękuj jej za
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: dlaczego niby?
Może trochę chaotycznie napisałem dlatego tak wyszło.
Decyzja jak ją zrozumiałem już zapadła więc nagle teraz nie zmieni zdania o 180 stopni i będzie zakładać, że tym razem będzie wszystko pięknie i fajnie. Niestety zrobiłem idiotyczny ruch o czym dopiero teraz sobie zdałem tak na prawdę sprawę.
@mirko_anonim: no pewnie, lepiej sie dreczyc i uzalac XD
@mirko_anonim: normalnie by wywalila kobiety czasem nawet celowo zostawiaja rzeczy u facetow co prawda inna sytuacja ale na pewno raczej chce kontaktu
Bo każdy jest taki sam jak Ty i podejście :)
Może zrozumiem to za jakiś czas, ale teraz na nowo ożyło i to w taki
@mirko_anonim: na pewno ze jest dojrzalsza od CIebie i zamiast sie uzalac
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero