Aktywne Wpisy
Aloms +1
Jestem chory, biorę antybiotyk i mnie trochę dusi. Dziś w nocy podczas napadu kaszlu coś mi się stało w plecy. Momentalnie przy którymś z kaszlniec tak mnie zgięło ze ledwie doszedłem do łóżka. Byłem wtedy na stojąco. Lekko się zgarbiłem/ pochyliłem podczas kaszlu. Ogólnie była to nienaturalna pozycja. Bol mnie jakoś na samym dole pleców, przy samej dupie. Każdy ruch to jest ból a najmocniej przy kaszlu gdzie napina mi się odcinek
szczurczyk +14
Jak oszukać rządowy program pierwsze klucze? Bardzo prosto. Poniżej przedstawiam wam swoje osobiste refleksję jak fliper pięknie zarobi a właściciel mieszkania będzie zadowolony.
Po pierwsze, bardzo was proszę o wykopywanie tego tekstu niech informacyjnie niesie się dalej.
Plan zarobienia dużej kaski wykorzystując rządowy program:
Pierwsze
Po pierwsze, bardzo was proszę o wykopywanie tego tekstu niech informacyjnie niesie się dalej.
Plan zarobienia dużej kaski wykorzystując rządowy program:
Pierwsze

źródło: images (4)
Pobierz
Jakie macie doświadczenia z księgowością mBanku? Jest to dobra oferta, czy lepiej poszukać jakiejś zewnętrznej firmy?
#mbank #ksiegowosc #b2b #jdg #programista15k
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
W mBanku plus taki że masz lepiej zintegrowane konto(ale w Infakt też się da)
Plus Infaktu taki że jak ogarniesz co i jak i będziesz chciał to możesz zrezygnować z księgowego i wtedy sama aplikacja będzie cię kosztować nawet tylko 5zl miesięcznie
Aaa i najwięcej zależy od konkretnego księgowego na którego trafisz bo to będzie miało największy
@peterr767: netto z limitem 10 dokumentów - mało sexy cena, ale tragedii nie ma. Ten wyższy pakiet ma wyróżnione księgowanie "dokumentów zagranicznych" - upewnij się że w twoim nie ma za to jakiś dziwnych opłat. Dopytaj czy ZUS DRA i JPK za ciebie złożą. A już poza tym to za założenie konta firmowego z reffa możesz skasować z 600 stów
Jeśli chodzi o ogarnięcie tego samemu po czasie - nawet 200 zł miesięcznie to niewygórowana cena za znaczące obniżenie kontaktu z polskim systemem podatkowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@elperson: dzięki, zerknę jak to wygląda. Jeśli chodzi o założenie konta, w
Rozumiem, że korzystałeś i zrezygnowałeś? Na co przeszedłeś?