Aktywne Wpisy
Aloms +1
Jestem chory, biorę antybiotyk i mnie trochę dusi. Dziś w nocy podczas napadu kaszlu coś mi się stało w plecy. Momentalnie przy którymś z kaszlniec tak mnie zgięło ze ledwie doszedłem do łóżka. Byłem wtedy na stojąco. Lekko się zgarbiłem/ pochyliłem podczas kaszlu. Ogólnie była to nienaturalna pozycja. Bol mnie jakoś na samym dole pleców, przy samej dupie. Każdy ruch to jest ból a najmocniej przy kaszlu gdzie napina mi się odcinek
szczurczyk +14
Jak oszukać rządowy program pierwsze klucze? Bardzo prosto. Poniżej przedstawiam wam swoje osobiste refleksję jak fliper pięknie zarobi a właściciel mieszkania będzie zadowolony.
Po pierwsze, bardzo was proszę o wykopywanie tego tekstu niech informacyjnie niesie się dalej.
Plan zarobienia dużej kaski wykorzystując rządowy program:
Pierwsze
Po pierwsze, bardzo was proszę o wykopywanie tego tekstu niech informacyjnie niesie się dalej.
Plan zarobienia dużej kaski wykorzystując rządowy program:
Pierwsze

źródło: images (4)
Pobierz
- zmiana barwy stolca na bardziej pomarańczowy,
- struktura stolca jakby taka gąbczasta, poszarpana
- ból delikatny brzucha, bardziej po lewej stronie na dole (zwłaszcza przed wypróżnieniem, gdy jelita pełne)
- częstsze oddawanie stolca,
- wrażliwość na pokarmy, zwłaszcza owoce i warzywa powodują biegunkę, skórki od pomidorow czy jakies nasiona się nie trawią i widać w kale,
- obniżone samopoczucie, czuję się często zaspany, a najczęściej dolegliwości mam w pracy, bardziej jakby się grzeję i pocę,
mogą być objawem #ibs #sibo ?
Generalnie jakiś czas temu się badałem - krew/mocz dobre, ogólnie badania pod nerki bo kamica i było dobrze. Przez ostatnie 2-3 miesiące 5 różnych antybiotyków (probiotyki też były) i duuuużo stresu, stany nerwicowe bardzo silne. Jest możliwe, że jelita się aż tak rozregulowaly?
Wiem, lekarz prawdę powie, ale bardziej pytam czy ktoś ma podobnie.
#medycyna