Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
XD Serio tak się teraz dzieci nazywa? Albo starodawne Stanisław, Jan albo Cirilla (xD), Gaja, Aurora. Ktoś mi wyjasni czemu rodzice traktują dziecko jak zwierzątko nie myśląc o tym, że będzie potem chodzić z tym imieniem?

Wyswietliło mi reklame na fb: https://dziennikbaltycki.pl/usmiech-dziecka/pl/2000375/pg/1483

Już nie wspominając jakie to żałosne żeby dzieciaka od małego próbować wszędzie do mediów społecznościowych wpychać, żeby tylko nadrobiło braki rodziców HATFU

#logikarodzicow #dzieci #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim znam sporo osób z mało spotykanymi imionami i jakoś nie widzę by komuś ono przeszkadzało. Obyś mógł w życiu wybrać imię dziecka i byś wybrał mądrze by nikt postów z anonimowych nie musiał pisać o nim.
  • Odpowiedz
Albo starodawne Stanisław, Jan albo Cirilla (xD), Gaja, Aurora. Ktoś mi wyjasni czemu rodzice traktują dziecko jak zwierzątko nie myśląc o tym, że będzie potem chodzić z tym imieniem?

@mirko_anonim: Problem w tym, że moje dziecko akurat chodzi do przedszkola i ma "normalne" imie pośród samych takich "Auror" i pytanie, czy to przypadkiem nie imie mojego dziecka będzie odstawać od innych przez całą resztę jego życia. Czasy się zmieniają a
  • Odpowiedz