Aktywne Wpisy

cinqq +211
Stanowski to jak taki patus co musi się znaleźć na każdej imprezie, biega, wku*wia wszystkich, "rozliczy" jakąś głupią dziewczynę, że jest puszczalska i zakłamana. Sam kręci afery. Skacze po ludziach macha łapami przed twarzą, butelką rzuci. A jak jakiś żarcik nie wejdzie albo wejdzie to mówi "co ty morda taki spięty, świruje, sprawdzam cię tylko hehehehe" .
Wszyscy mają go dość i lepiej by było gdyby go nie było...
#stanowski
Wszyscy mają go dość i lepiej by było gdyby go nie było...
#stanowski
źródło: pobrane
Pobierz
smutny_przerebel +106
Ile konserwatywnych wartości potrafisz odnaleźć na załączonym zdjęciu?
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
źródło: GUT2WcKXQAAKdcN
Pobierz

![Kto tak naprawdę protestuje w Wielkiej Brytanii. Elity was okłamują [OPINIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fdf92c783f79d4b518515e544906adb3df53df73536491a557e4e165228302d7,q80.jpg)
#pracbaza #szkola #nauczyciele #nauczycielka
źródło: xd
PobierzCzy się stoi czy się leży 4 tysiące się należy, gratuluję!
PS. Znajoma nie ma dyplomowanego i zarabia koło 5-6k max ale chyba w kilku szkolach
Komentarz usunięty przez moderatora
@Limonene: Ale to wciąż w kontekście nauczycieli, tj. nauczyciele są "wyjęci spod prawa" na mocy karty nauczyciela, co także skutkuje tym, że nie obowiązuje ich płaca minimalna
@Pawu1on: wiem, przecież dokładnie to napisałam - że nie obowiązuje ich minimalna
Co ja się wysilam w ogóle... to trzeba dorosnąć i zacząć płacić swoje rachunki za siebie, a nie dalej żyć na garnuszku rodziców, żeby zrozumieć co
@lukiboss: No kasa fajna ale lepiej powiedz ile w bingo Ci wychodzi?
źródło: programistyczne bingo
Pobierz