Aktywne Wpisy

JudzinStouner +179
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8

źródło: mustang
Pobierz
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów

#ukraina #wojna
refleksje chłopskiego rozumu :)
Miałem na myśli pokojowe negocjacje zamiast wojny, Putin już dawno proponował takie rozwiązanie, ale Zełenski odmówił. Te wschodnie tereny Ukrainy i tak w większości zamieszkiwali Rosjanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Cieszę sie, że przyznajesz to wprost, że rosja terrorem i szykanami przetrzebiła pro-ukraińskie postawy. Będzie można bez patrzenia się na konwenanse zrobić tam porządek – żadnej przemocy fizycznej, łaskawie i humanitarnie spakować rosjan i wpieprzyć ich za płot, do macierzy :)
Dlatego cała moja poprzednia wiadomość była skonstruowana z pytań – sądziłem że mnie oświecisz
@smutny_przerebel: Nie rozumiem. Jeżeli na całej Ukrainie obowiązuje język Rosyjski to po co istnieje język Ukraiński?