Aktywne Wpisy
Elev +12
ale sie bije z myslami
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
long short story:
miałem żonę i rodzinę, 13 lat, miałem też ekipę, cześć znałem od podstawówki (35+ here)
żona odeszła do innego - temat na inny wpis, ale poznała tę ekipę przez ze mnie
od rozwodu minęło jakieś 1,5 roku
kiedy się rozeszliśmy, to miałem #depresja mocno, ale tak #!$%@? mocno ( mam rozwód z jej wyłącznej winy)
i teraz doi sedna- ekipa składałada się z paru
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#korpo #praca #korposzczury #pracujzwykopem #pracbaza #korporacja #kariera #pytanie
Przecież przez pierwsze 2 tygodnie to ty nie będziesz mieć komputera i/lub dostępów do systemów. Będzie za to sporo szkoleń i różnego haerowego #!$%@?. Nikt ci nie da nic naprawdę odpowiedzialnego do roboty bez wdrożenia żebyś syfu nie narobił.
Aktywnie słuchaj i dużo notuj. Nie ma nic gorszego niż osoba, która uważa, że wszystko bez problemu zapamięta, która później dopytuje po 5 razy o to samo.
Właśnie - kontakty się przydają. Jak ktoś zaproponuje jakieś piwko w ramach integracji to czasami warto podejść. Zwłaszcza na takich w kameralnym gronie z najbliższymi współpracownikami. Od razu inna atmosfera się robi. Nie trzeba się od razu #!$%@?ć ale warto pokazać, że jest się otwartym.