Aktywne Wpisy

lubie-sernik +89
Minęła pierwsza w nocy, na nocną zmianę zaprasza Lubie Sernik
_
_

źródło: comment_1583279911Jai2Sc2xEziKA2iV3AtgYj
Pobierz
DEMONzSZAFY +88
Nie spodziewałeś się leszke na nocnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: comment_1669987977HQoaYPF0h21Kkh0QMZBmo7
Pobierz
Kolejna konsultacja za tydzień, umawia się człowiek z wizyty na wizytę i najlepiej mam chodzić właśnie co tydzień.
Widziałam oczekujących na wizytę Mirków mniej więcej w moim wieku, którzy byli całkiem całkiem.
Jestem z nas niesamowicie dumna, że walczymy o porządek w głowie.
Jest mi zdecydowanie lepiej mimo, że to dopiero początek tej przygody.
Fajnie było się komuś wygadać i wypłakać bez oceniania. Będę spać dziś jak bobas.
Gdyby ktoś chciał szybką wizytę to polecam w #warszawa przychodnię przy szpitalu #mswia #wykop30plus #samotnosc #depresja #psychologia
Nic rozmowa mi nie pomogla
Uwielbiam takich lekko przygłupich, samonieswiadomych normików, ktorzy mysla ze terapia cos da i jeszcze sa z siebie dumni ze na nia chodza xdd
Współczuje, że musisz sobie poprawiać nastrój obrażając innym.
@maraskaa: Widicznie bolce nie sięgały wystarczająco głęboko XD
Przepraszam, musiałem :D
Na pewno wie lepiej niż ty, byłaś na jednej wizycie i już myślisz, że to jakieś cudowne, bo się obcemu człowiekowi za kasę wygadałaś xD. To równie dobrze mogłaś człowieku z ulicy za darmo się wygadać. Albo małe problemy to są, albo za jakiś czas się zreflektujesz, że to jednak g---o pomaga.
Patrząc po koledze to jemu by nawet lobotomia nie pomogła. Jak ktoś na każdym kroku widzi w sobie przegrywa i robi tylko płaku płaku, bo świat widzi się z góry złym, nie wartym życia w nim, a żadna księżniczka z jpg nie przyjdzie do księcia z piwnicy, to niewiele może mu pomóc.
Piszę, że mi jest