Aktywne Wpisy

Lewusx +663
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do

capol2 +141
Konfederacja kiedy ktoś chce wejść na ich imprezę:
#bekazprawakow #4konserwy #konfederacja #neuropa #polityka
Jeszcze, ktoś zaczął, by zadawać niewygodne pytania i przerwałby tym samym wzajemne macanie się po pewnych częściach ciała.
A to, że konfiarze to hipokryci? Może, jeszcze powiesz, że woda jest mokra? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni po prostu nie chcą by jacyś lewicowi aktywiści tam wleźli i robili burde - znaczy mogą.. ale chociaż będą spisani z imienia i nazwiska.
@Neobychno: no i jestem jak najbardziej by mógł - nie mam z tym problemu.
Mam problem jeśli właściciel restauracji by chciał jednak wpuścić takich ludzi ale nie mógł bo państwo mu nie pozwala.
@sorek: chyba że słusznej sprawie - jak Braun. Wtedy burdę robić można i majątek prywatny niszczyć i się immunitetem zasłaniac.
Jakiś lewacki poseł powinien wejść i im zniszczyć głośniki i mikrofony
@Marek_Licyniusz_Krassus: nie, nie jest - podważanie czegokolwiek jest jak najbardziej naukowe - szczególnie w momencie statusu eksperymentu medycznego który jest PRZYMUSZONY. To nie jest antypolskie.
@Marek_Licyniusz_Krassus: no to idź na Polskiego posła, dostaniesz dużo głosów od tych oc myślą jak Ty i też będziesz mógł bronić ich interesów w ten sposób.