Aktywne Wpisy

wykop +33
Dzień dobry, Wykop (ツ)
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-

jmuhha +49

Brzydka kobieta na tinderze ma takie powodzenie jak bardzo atrakcyjny mężczyzna. A dla brzydkiego mężczyzny tinder to piekło. Sam jestem brzydkim mężczyzną, więc powiem wam, że mam dosyć tego jak kobiety mają łatwo i jak mężczyźni są poniżani NA ALLAHA DOSYĆ MAM W POLSCE TRZEBA WPROWADZIĆ PRAWO SZARIATU I ZROBIĆ Z RYNKIEM MATRYMONIALNYM PORZĄDEK, NIECH ŻYJE ALLAH I PROORK MAHOMED, PRZYSPIESZYĆ ISLAMIZACJE POLSKI.
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder
Ale jednak od islamu to bym się z dala trzymał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tylkoponsfw: Na Allaha to ze swoim statusem byś bzykał kozy, a miejsce chadów by zastąpili najbogatsi w klanu xD
@Kumplica: co konkretnie masz na myśli?
super hobby bulwo, ciekawe jak to "#!$%@?" wygląda w praktyce xD Oczywiście pytanie retoryczne, wszyscy wiemy jak to wygląda w praktyce - jesteś nieznośną starą babą, która myli gorzki sarkazm z "poczuciem humoru" i lubi się wykłócać, dodatkowo ego wywalone w kosmos + atencjuszostwo lvl max, a do zaoferowania ma jedynie wyszczekaną gębę. Fajny (czyli przystojny, bogaty i bez obciążeń - twoje kryteria ) facet
Uuuu ale ktoś nam się zesral na ostro xd
Ale skoro to są fakty, to rozsądnie byłoby przy nich jakieś konkrety postawić, żeby było jasne, ze to nie wysryw zwykłego przyglupa pieniacza, tylko „po prostu fakty”.
@Kumplica: takiego wolnego faceta w okolicach 30 -
@tylkoponsfw: żeby jeden koleś miał 7 żon a dla takich jak Ty nie zostało nawet oglądanie kobiecych nóg na ulicy? Sprytnie :P
Czyli jacy? Bo nie mówiłam o tym, co uważam za atrakcyjne. Zaznaczam, ze powinnismy oboje lubić na siebie patrzeć, ale to nie jest równoznaczne z szukaniem chada XD poza tym, jeśli ktoś wybrałby do związku łaskę TYLKO ze względu na wiek, to z automatu wiem, ze to nie jest moj typ,
Mój typ to ktoś, kto od kobiety poza urodą, oczekuje
@Kumplica: Prawie kazda kobieta uwaza to samo za atrakcyjne. Ile znasz kobiet, ktore w wieku lat 18 - 19 spotykaly sie z niskimi, grubymi zakolakami z cofnietymi szczękami? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Kumplica: To super. Hej, mam 155 wzrostu i krzywy ryj. Poznamy się? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
w dodatku bardzo słabo radzisz sobie w punktowaniu przeciwnika xdd a jeszzcee gorzej dla ciebie, ze to ty atakujesz xd