Wpis z mikrobloga

Czekam aż konfederacja będzie mieć większość bezwzględną za kilka lat, a bycie płatnym trollem będzie karane obozem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#polityka #konfederacja #neuropa
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 2
@Bloodhorn: bo to są zwykli ludzie bez honoru których to nie ruszy. A w takim obozie nikomu więcej krzywdy nie zrobią a może coś pozytywnego dla społeczeństwa zrobią. Uran mogą kopać na przykład do elektrowni atomowych.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@albo_wutka_albo_buk: każdy kto pisze coś co mi się nie podoba to płatny troll i daję mu bana. Specjalnie wrzuciłem taki wpis żeby się kilku nowych trolli aktywowało i można ich było na spokojnie wrzucić na czarną listę żeby się więcej nie odzywali swoimi bzdurami pod moimi wpisami.
  • Odpowiedz
Czekam aż konfederacja będzie mieć większość bezwzględną za kilka lat, a bycie płatnym trollem będzie karane obozem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@FLAC: Niedawna ankieta na mirko z bardzo dużą frekwencją ładnie pokazała, że Konfederaci na mikroblogu stanowią mniejszość(15%). Więc kto tutaj trolluje w taki sposób, że nawet mnie taki wynik zaskoczył?
  • Odpowiedz
@FLAC Rozumiem. Marzenie o zamykaniu przeciwników politycznych w zamkniętych obozach, bez możliwości przeczytania słowa sprzeciwu to być może przyjemna czynność dla zwolennika najbardziej wolnościowej partii. Działaj sobie, z fartem!
  • Odpowiedz