Wpis z mikrobloga

Mirki, sprawa jest.
Niedawno udało mi się spełnić podpunkt jednego wielkiego projektu, nad którym pracowałem lata. Udało mi się wytłoczyć fizyka swojego albumu który nagrywałem w latach 2019-2022 i nie będę krył, wyszło zajebiście ( ͡ ͜ʖ ͡)
Sporo wrzucałem numerów na mirko z tej płyty, szczególnie pozytywne reakcje tutaj przyniósł numer Nuttcast.

Wracając do płytki, otóż mam ich trochę za dużo XDD Chciałby ktoś wejść w posiadanie jednej z istniejących 104 sztuk? (ʘʘ)
Dodam, że każdy kto zamówi dostanie swoją wersję podpisaną z nickiem z wypoku albo inną dedykacją jakby chciał.

Z biegiem lat takie rzeczy mogą zyskać na wartości no i ogólnie są unikatowe z racji małego nakładu. Wsparlibyście w ten sposób niezależną twórczość #muzyka #produkcjamuzyki i ogólnie byłoby mi bardzo miło. Za równowartość kebsa masz elegancką płytkę z elegancką muzą od mirka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Link w odpowiedziach, pozdrawiam ()
SlenderCzester - Mirki, sprawa jest.
Niedawno udało mi się spełnić podpunkt jednego w...

źródło: temp_file.png3224210814191475210

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bscoop a to wiadomo, teraz bardziej skandale i tiktoki. Grałem na żywo ale jeszcze nie miałem płyt, następnym razem z pewnością wezmę je ze sobą (sam raczej nic nie zorganizuję więc podpinam się na beforki i innych artystów)
  • Odpowiedz