Wpis z mikrobloga

Zamówiłem przesyłkę ekspresową DHL z Kanady i od czwartku nadal nie opuściła Toronto. Cieszę się że w PL tak wszystko szybko zawsze dociera, a w zeszłym roku to nawet prezenty do paczkomatu przyjeżdżały 24.12 o 14:00 mimo że zamówione dzień wcześniej.

Więc z tego miejsca, Panie Bożu, dzięki Ci za INPOST, kurierów jego i pana prezesa Rafała Brzoskę, co nie dał się wydymać Poczcie Polskiej amen.

#inpost #paczki #polska #pocztapolska #paczkomaty #kurier
Pobierz Amatorro - Zamówiłem przesyłkę ekspresową DHL z Kanady i od czwartku nadal nie opuści...
źródło: d865f39989d3d0f5513a5d202244f0a9
  • 4
@pcela: łoo panie to rodzaj przesyłki/usługi. Kiedyś tym zamawiałem. Pan Chińczyk wysłał w piątek, w poniedziałek była już w DHL w Polsce, niestety utknęła w cle.

INPOST, kurierów jego i pana prezesa Rafała Brzoskę, co nie dał się wydymać Poczcie Polskiej amen.

@Amatorro: Nie no PP zarznęła Inpost przetargiem na "sądówki" Brzoska sprzedał spółkę listową firmie krzak za 1zł, pracownicy zostali bez wypłat, później wywalczyli wynagrodzenia w sądzie. Brzoska w
@DRESIARZZ:
DHL, DHL Parcel, DHL Express, DHL Global Forwarding i DHL Freight to są osobne firmy, a nie rodzaj usługi. Pierwsza z nich nie zajmuje się przewozem paczek. Druga to kurier drogowy, przewożą paczki wyłącznie na terenie kraju i Europy. Trzecia, to kurier lotniczy, przewożą paczki na terenie całego świata. Czwarta to fracht lotniczy i morski (czyli transport całych kontenerów). Ostatnia to fracht drogowy.
W niektórych krajach działa także DHL eCommerce