Aktywne Wpisy

Lewusx +47
Siema.
Dziś przedstawię Wam kilka powodów dlaczego mimo, że trenujecie, to wyglądacie jakbyście siłownie odwiedzali tylko w GTA San Andreas.
1. Nie przykuwacie żadnej uwagi do techniki wykonywanych ćwiczeń. Nie macie świadomości swojego ciała, tego za jaki ruch odpowiedzialny jest dany mięsień. Nie mówię, że macie znać każdą funkcje danego mięśnia/grup mięśniowych, ale jak widzę na siłowniach kaleczenie podstawach ruchów, to mam w głowie żal. Żal do ludzi, że tak bardzo nie
Dziś przedstawię Wam kilka powodów dlaczego mimo, że trenujecie, to wyglądacie jakbyście siłownie odwiedzali tylko w GTA San Andreas.
1. Nie przykuwacie żadnej uwagi do techniki wykonywanych ćwiczeń. Nie macie świadomości swojego ciała, tego za jaki ruch odpowiedzialny jest dany mięsień. Nie mówię, że macie znać każdą funkcje danego mięśnia/grup mięśniowych, ale jak widzę na siłowniach kaleczenie podstawach ruchów, to mam w głowie żal. Żal do ludzi, że tak bardzo nie

rales +219
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
LIPIEC 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 183 mandaty (⬆ 0,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 29,1% - 157 mandatów (⬇ 1%)
3. Konfederacja - 12,5% - 54 mandaty (⬆ 1%)
4. Trzecia Droga - 9,6% - 36 mandatów (⬇ 0,3%)
5. Lewica - 8,4% - 29 mandatów (⬆ 1%)
LIPIEC 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 183 mandaty (⬆ 0,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 29,1% - 157 mandatów (⬇ 1%)
3. Konfederacja - 12,5% - 54 mandaty (⬆ 1%)
4. Trzecia Droga - 9,6% - 36 mandatów (⬇ 0,3%)
5. Lewica - 8,4% - 29 mandatów (⬆ 1%)

z fartem
z fartem
życie nieczyste to ciężki grzech młody człowieku i lepiej o tym pamiętaj
z fartem bogiem
a moje sąsiadki i sąsiedzi to są ludzie uprzedzeni do mnie i oni często zmyślają jakieś rzeczy, przykre to trochę dla mnie, że tak kłamią i oczerniają mnie na każdym kroku, ale nic nie zrobię, widocznie Ciebie też wciągnęli w te
niech Cie prowadzi Adanos
@Cybek-Marian: to nie jest mój kolega żaden ja z nim nie chciałbym nawet muchy w kiblu ubić bo jego nie znam
nie wiem czy to nie pijak jakiś albo ćpun czy coś, a takich to ja nie chcę nawet poznawać
z fartem
złoty człowiek
Komentarz usunięty przez moderatora
Ludzie ogólnie to debile i takie ścierwa ze się w pale nie mieści.
No ale na wykopie wszystko dla większości to zarzutka. Jak się żyje pod.kamieniem to można tak myśleć.
@loman_alchemik: bycie ministrantem to nie praca.