Dżizas, napisać, że kuce i pisowcy mieli wczoraj sraczkę na wykopie to jak nic nie napisać ale olejmy ich na chwilę.
Lepsze jest to co leciało wprost od k0nfiarskich sociali i ich "intelektualistów". Jakby jeszcze ktoś miał jakieś wątpliwości co do konfy to k0nfiarze pokroju sommera by zdyskredytować marsz lecieli wczoraj narracją rodem z TVP...
Oczywiście, zaraz się dowiem, że "prawdziwy konfederata nie popiera ani PiSu ani PO". Szkoda tylko, że dziwnym trafem potem większość tych k0nfederatów wprost powiela propagandę PiSu.
Radio RMF FM, które reprezentuje Roch Kowalski, od lat cieszy się największym zaufaniem Polaków wśród wszystkich mediów w Polsce według rankingu “Digital News Report” prowadzonego przez Reuters Institute. RMF FM jest liderem tego zestawienia od początku jego istnienia. Z uwagi na ogólną rzetelność RMF, manipulacja, którą zarzuca się redaktorowi Kowalskiemu, byłaby wyjątkowym skandalem.
@AlexBrown: wiem, też tak myślałem przed napisaniem wpisu flaga Polski wygląda dziwnie na ciemnym tle na oryginalnym zdjęciu. Ale jak otworzysz sobie fotę w natywnej rozdzielczości to już tak dziwnie nie wygląda. Po za tym dodałem wyżej analizę, że jest bardzo mało prawdopodobne by zdjęcie z MN było fejkiem.
@Kryspin013: Jak niski iloraz inteligencji trzeba mieć by złapać tak oczywistego fejka? Nieudolny fotoszop (są ślady polskich barw), goście w kurtkach choć wczoraj było upalnie i totalna pustka wokół choć wczoraj były tłumy. Tylko wyborcy pisu i konfy mogliby coś takiego złapać. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kryspin013: w obu przypadkach ta flaga tak mało naturalnie wygląda
@trololo55: tak, specyfika światła, dlatego ktoś tą fotę sprawdził. Jest nawet autor źródłowy podany. To nie było zdjęcie zrobione przez autora. Zajrzyj w link w 3 komentarzu
Też miałem wątpliwości przed zrobieniem wpisu dlatego poszukałem najpierw info o samym zdjęciu bo dla mnie też wygląda mega nienaturalnie. Ale fotka w natywnej rozdziałce już tak nienaturalnie nie wygląda
@Kryspin013: Widzę, że możemy podyskutować. Scenę polityczną w Polsce znasz, wiem na kogo nie będziesz głosował i dlaczego. Skoro nie lubisz Konfederacji mam powody przypuszczać że lubisz inną opcję. Może mógłbyś je zdradzić, być może może i ja zmienię swoje preferencje? Póki co, mamy wybór między złodziejami a niedojdami, którzy na własne życzenie oddali władzę i przez 7 lat nie byli w stanie wypracować sposobu na jej odzyskanie. Więc jeśli
Widzę, że możemy podyskutować. Scenę polityczną w Polsce znasz, wiem na kogo nie będziesz głosował i dlaczego. Skoro nie lubisz Konfederacji mam powody przypuszczać że lubisz inną opcję. Może mógłbyś je zdradzić, być może może i ja zmienię swoje preferencje?
@abomito: dyskutowałem o tym wielokrotnie tutaj - z ludźmi którzy faktycznie chcą dyskutować.
Zagłosują na każdego kto realnie jest w stanie zabrać władzę PiSowi a jako moje uzasadnienie podaję to, że wybory po następnej kadencji PiSu mogą być już całkowicie niedemokratyczne jak na Węgrzech. Już przy ostatnich prezydenckich PiS dziwnie majstrował przy głosowaniu bo jak wyjaśnić magiczne 100% z wielu placówek które poszły na Dudę - ta anomalia wydaje się być praktycznie
Lepsze jest to co leciało wprost od k0nfiarskich sociali i ich "intelektualistów". Jakby jeszcze ktoś miał jakieś wątpliwości co do konfy to k0nfiarze pokroju sommera by zdyskredytować marsz lecieli wczoraj narracją rodem z TVP...
Oczywiście, zaraz się dowiem, że "prawdziwy konfederata nie popiera ani PiSu ani PO". Szkoda tylko, że dziwnym trafem potem większość tych k0nfederatów wprost powiela propagandę PiSu.
#bekazkonfederacji #konfederacja #bekazprawakow #polityka #neuropa #sommer #konfedepis
https://fakenews.pl/spoleczenstwo/zdjecie-mezczyzn-oddajacych-mocz-nie-moglo-zostac-wykonane-w-dzien/
Tl:dr:
Tag #konfedepis będzie kluczowy w te wybory!
@Jarusek: J--------e XD
@AlexBrown: wiem, też tak myślałem przed napisaniem wpisu flaga Polski wygląda dziwnie na ciemnym tle na oryginalnym zdjęciu. Ale jak otworzysz sobie fotę w natywnej rozdzielczości to już tak dziwnie nie wygląda. Po za tym dodałem wyżej analizę, że jest bardzo mało prawdopodobne by zdjęcie z MN było fejkiem.
@Fishuur: same przypadki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@brzydki: XDDD przecież w przejściach podziemnych są po chuju przeciągi i to często w bezwietrzny dzień
@brzydki: w powiązanych masz artykuł z analizą oryginalnego zdjęcia.
@trololo55: tak, specyfika światła, dlatego ktoś tą fotę sprawdził. Jest nawet autor źródłowy podany. To nie było zdjęcie zrobione przez autora. Zajrzyj w link w 3 komentarzu
Też miałem wątpliwości przed zrobieniem wpisu dlatego poszukałem najpierw info o samym zdjęciu bo dla mnie też wygląda mega nienaturalnie. Ale fotka w natywnej rozdziałce już tak nienaturalnie nie wygląda
Widzę, że możemy podyskutować. Scenę polityczną w Polsce znasz, wiem na kogo nie będziesz głosował i dlaczego. Skoro nie lubisz Konfederacji mam powody przypuszczać że lubisz inną opcję. Może mógłbyś je zdradzić, być może może i ja zmienię swoje preferencje?
Póki co, mamy wybór między złodziejami a niedojdami, którzy na własne życzenie oddali władzę i przez 7 lat nie byli w stanie wypracować sposobu na jej odzyskanie. Więc jeśli
@abomito: dyskutowałem o tym wielokrotnie tutaj - z ludźmi którzy faktycznie chcą dyskutować.
Zagłosują na każdego kto realnie jest w stanie zabrać władzę PiSowi a jako moje uzasadnienie podaję to, że wybory po następnej kadencji PiSu mogą być już całkowicie niedemokratyczne jak na Węgrzech. Już przy ostatnich prezydenckich PiS dziwnie majstrował przy głosowaniu bo jak wyjaśnić magiczne 100% z wielu placówek które poszły na Dudę - ta anomalia wydaje się być praktycznie