Aktywne Wpisy

GoldenJanusz +218
aha, przyszła pani "psycholog" obraża niskich facetów
później idź do takiej i zapłać jej 200 zł za wizytę
taki obraz empatycznej płci
tfu
#przegryw #blackpill #wzrost #psychologia #logikarozowychpaskow
później idź do takiej i zapłać jej 200 zł za wizytę
taki obraz empatycznej płci
tfu
#przegryw #blackpill #wzrost #psychologia #logikarozowychpaskow

kazieczkowy +144
Chłop zrobił sobie "przerwę" ze swoją laską. wrócili do siebie po kilku miesiącach i okazało się, że laska zaciążyła z innym xD
Inna parka znajoma. świętoje.bliwi, co tydzień w kościele, czystość do ślubu. laska poszła na panieński i dała się zalać nowo poznanemu typowi - zaciążyła xD
co raz słyszę, że czyjaś córka, siostra wróciła z pracy zza granicy z brzuchem sama bez ojca.
kumpla żona robi w mopsie to 3/4 "klientów"
Inna parka znajoma. świętoje.bliwi, co tydzień w kościele, czystość do ślubu. laska poszła na panieński i dała się zalać nowo poznanemu typowi - zaciążyła xD
co raz słyszę, że czyjaś córka, siostra wróciła z pracy zza granicy z brzuchem sama bez ojca.
kumpla żona robi w mopsie to 3/4 "klientów"
Najbardziej boje się tego, że gdyby się wydarzyło w moim życiu tak, że jakaś by mnie chciała, to chciała by mnie z rozsądku stara panna po karuzeli, która by mnie okłamywała co do swojej przeszłości. Nie ma chyba nic gorszego niż związek z szonem, który się zmusza do związku z tobą, bo boi się samotności. Kiedyś startowała do mnie taka 28 latka, którą znałem od kilku lat. Na samym początku naszej znajomości chciałem się z nią umówić, ale ona stwierdziła, że z plebsem się nie umawia, ok stwierdziłem, że nie to nie i utrzymywałem z nią sporadyczny kontakt (jedna/dwie rozmowy na rok). Aż w końcu wybiło jej 28 lat i spadła z karuzeli i nagle sobie o mnie przypomniała. Boże jej zachowanie wobec mnie było tak odrażające, te zainteresowanie mną było takie sztuczne i na siłę, że się rzygać chciało… Innych to ona potrafiła zaprosić na randki, a mi robiła wyrzuty, że jej nie zapraszam, wmawiając, że ja nikogo nie chce itd. Nie ma nic gorszego niż związek z osobą po karuzeli i która zmusza się do związku z tobą.
#przegryw #blackpill #redpill #takaprawda #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@daro1: już parę razy chciały i się nie cieszyłem, a wiesz dlaczego? Dlatego, że w przeciwieństwie do ciebie normiku mam godność człowieka.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: Kogo ty oszukujesz. Jakby cię jakaś chciała, to nie pisałbyś takich wypocin na wykopie. Taka gdybologia to implikacja frustracji i mechanizm obronny.