Aktywne Wpisy

Cabajo +275
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
Pobierz
Czoso +736

Czy jest jakaś partia polityczna, oprócz lewicy, która w programie zapowiada walkę z chaosem przestrzennym i rozlewaniem się miast? Szczególnie interesuje mnie jakie podejście do tego tematu mają politycy konfederacji, którzy obiecują, że w ich państwie każdy pracujący Polak będzie mógł sobie pozwolić na wolnostojący dom z ogrodem i 2 samochody (ʘ‿ʘ)
#urbanistyka #polska #polityka #pis #po #konfederacja #lewica #neuropa #4konserwy
źródło: 350532463_204914425302622_9011699009298346187_n
Pobierz@KalashnikovMirasnikov: Nie wszystkie, bo Razem ma w programie walkę z tym problemem (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ https://partiarazem.pl/deklaracja-programowa/2-zielona-transformacja-dla-przyszlosci
Przez rozlewanie się miast, grube miliardy idą jak krew w piach, a tylko jedna mała partia ma w programie walkę z tym problemem. Partia z jednocyfrowym
Trochę mnie to zdziwiło, jak oni chcą połączyć budowanie mieszkań z nie wpychaniem ludzi do miast.
Ludzie chcą mieszkań w Warszawie czy Gdańsku a nie końskich.
Oczywiście jak zbudują mi na wiosce to się przeprowadzam pierwszy :)
źródło: Zrzut ekranu 2023-06-2 o 00.39.59
Pobierz