@Eldricht: Jest to 2h tłumaczenia przez pana Macierewicza dlaczego sojusz ze stanami to egzystencjalna nadzieja dla Polski a chiny wcale nie są takie potężne. Ogólnie bardzo przyjemnie się to słucha. Jakby to trwało 3 minuty to byś powiedział że jedna wypowiedz wiosny nie czyni, i się nie liczy. itp.
Jakby to trwało 3 minuty to byś powiedział że jedna wypowiedz wiosny nie czyni, i się nie liczy. itp.
Tu akurat zegarek pokazuje dobrą godzinę przez 2h, nawet gdy jego ekscelencja próbuje szarpać za wskazówki i rzuca tymi swoimi ogólnikami, które u podstaw są prawdziwe, lecz w ogólnym obrazie obracają rzeczywistość o 180 stopni.
@Little_Makak: wal się z tym wycieczkami osobistymi; jakbym pracował w GW, to na pewno bym się tego nie wstydził, nie łamią prawa, działają otwarcie. A Ty chwalisz się znajomym czym się zajmujesz zawodowo? "Jestem pisowskim trolem na portalu z obrazkami, moim szefem jest Matecki" - kufa, czy można upaść niżej (╯°□°)╯︵┻━┻
A Ty chwalisz się znajomym czym się zajmujesz zawodowo? "Jestem pisowskim trolem na portalu z obrazkami, moim szefem jest Matecki" - kufa, czy można upaść niżej
Czy każdy pratformerski troll to zawodowy hipokryta? Nie jestem trollem w przeciwieństwie do ciebie, jestem zwolennikiem pisu. Pis ma wiele wad ale uważam że najmniej ze wszystkich innych partii , które nie traktują Polski
@Little_Makak jeśli ci za to nie płacą, to jesteś stracony. Moim zdaniem wyznawców PiSu nie da się przekonać, trzeba się pogodzić, że są i tolerować. Zaoszczędzony czas i energię przeznaczyć na coś, co przyniesie realną korzyść społeczeństwu, a jeśli i Ty na tym zyskasz, to tylko lepiej (choć nie sądzę, abyś to docenił). Żyj sobie w świecie tych świrów, pasożytów i krętaczy jeśli Ci to odpowiada.
@Eldricht: Byłem zwolennikiem Korwina przez 15 lat aż do 2020, irytowała mnie stagnacja w polityce i gospodarce, ale kiedy ta partia zaczęła bronić reżimu Łukaszenki, dałem sobie spokój. Jak widać nie jestem pisowskim betonem. Co ci pis zniszczył? gospodarkę przez 500+? xd relacje z Niemcami i Francją? Zdajesz sobie sprawę jakie świadczenia istnieją w krajach Europy? Albo jaki stosunek ma tandem niemiecko-francuski do roli naszego regionu? Jak ma się minimalne
@Little_Makak: gospodarka (inflacja+podatki), wyprowadzanie nas z UE, niszczenie instytucji/demokracji, szczucie grup zawodowych/mniejszości, fabryki hejtu (TVP, trole), niszczenie autorytetów, ciągłe kłamstwa, okradanie majątku narodowego... Program PiSu bym przełknął, skoro wygrali wybory. Zniszczyli mi państwo, które kocham przez sposób, w jaki pojmują rządzenie - własność, a nie służbę.
@Eldricht: Jak postrzegasz świat przez indeks harnasia, to faktycznie nie mamy o czym rozmawiać. Najzabawniejsze będzie, jak PO wygra i sam doświadczysz, co to będzie oznaczać.
Komentarz usunięty przez moderatora
Serio myślisz, że ktoś o zdrowych zmysłach da radę obejrzeć 2h tego?
źródło: Bez tytułu
Pobierz@Eldricht: O tym właśnie mówię xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tu akurat zegarek pokazuje dobrą godzinę przez 2h, nawet gdy jego ekscelencja próbuje szarpać za wskazówki i rzuca tymi swoimi ogólnikami, które u podstaw są prawdziwe, lecz w ogólnym obrazie obracają rzeczywistość o 180 stopni.
Czy każdy pratformerski troll to zawodowy hipokryta? Nie jestem trollem w przeciwieństwie do ciebie, jestem zwolennikiem pisu. Pis ma wiele wad ale uważam że najmniej ze wszystkich innych partii , które nie traktują Polski
dobra, wracaj pod kamień, spod którego wypełzłeś...