Aktywne Wpisy

DrFlaming +779
Cześć Mirki,
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
źródło: fbd3ffc0-d2d4-4c90-b9c5-35287135d1fc
Pobierz
Soongoku +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

10 lat w zawodzie cudownego logistyka, nie mogę znaleść nowej pracy nawet za 4000 zł. Przegrywy na pracuj.pl prawie 50% daje oczekiwanie zarobki poniżej 4000 zł. W sumie to nie wiem co mam dalej robić, kwestia tego, że nawet jak coś znajdę to mogę liczyć na zarobki maks 5000 zł i to po dłuższym czasie. Logistyka zawód przyszłości, zawód 2023 roku, chyba zawód dla frajera. Uwierzcie mi, ci którzy nie pracowali w logistyce, że często to orka i praca po godzinach.
No pewnie 20k
Ogólnie logistyka to jest na maksa szerokie pojęcie i bardzo obszerna branża. Jak chcesz być specjalistą ds. logistyki w małej firemce to raczej nic ciekawego nie znajdziesz za duże pieniądze. Masz jakąś specjalizację? Też pracuję w "logistyce", staż trochę krótszy niż twój, dokładniej w planowaniu i pracy jest full, płacą też w porządku. Na linkedinie dostaję sporo ofert i wszystkie trzymają jakiś poziom
To gdzie polecasz szukać?
Mam linkedin, w tamtym roku dostałem dużo ofert ale wtedy nie chciałem nic zmieniać. Robiłem już praktycznie wszystko, import, FCL, LCL, FTL po kraju i eksport, drobnica, dyspozytor, branże spożywcze, przemysłowe.
Właśnie nie spedycja a logistyka w firmach, cała logistyka.
Bo lecą systemem poleceń wewnątrz, spróbuje.
Napisałem wyżej, że robiłem praktycznie wszystko, jeśli dla ciebie ściąganie np. Ponad 400 kontenerów rocznie to instalowanie programów to nie mamy o czym rozmawiać.