Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +57
Komary to są takie debile. Po co on podchodzi mi do ucha skoro wie że zginie przez to śmiercią tragiczną? Lata ewolucji a one dalej bez mózgu
blackout77 +2
mhmm #famemma

Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Czy warto np. wydać około 1k na jakaś Samsonite albo cos w tym stylu?
Na codzień #emigracja #uk także latam dość często i dotychczas używane Puccini, Wittchen albo wgl jakieś no name niestety po jakimś czasie najczęściej rączki zaczynaja szwankować, łapią luzy albo nie chcą sie rozkładać. Jedna Puccini miała ekstra rączkę to z kolei wyjechała z luku bez kółka a że była z poliwęglanu to razem z kółkiem odeszło 10% walizki ( ͠° ͟ʖ ͡°)
#podroze #podrozujzwykopem #kiciochpyta #modameska #modadamska
@inkill: najgorsze podejście. Kupując tanio i badziewnie masz gorszy produkt i w efekcie wydajesz siano dwa razy. Nie wspominając już o wspieraniu niekorzystnego "fast fashion", byle tylko kupić tanio i ch*j z całą resztą.
Ja polecam American Tourister, służą mi dobrze i mają
Sam używam takiego 30l, waży może z 100-200g
Możesz go zwijać i rolować.
i do tego kurtka rowerowa z tymi kanałami wentylacyjnymi gdzie włożysz ekstra ciężkie przedmioty gdy przechodzisz przez bramki na lotnisku.
Więc weźmiesz dużo więcej i taniej bagażu podręcznego ze sobą
Ja używam od wielu lat i jest mega praktyczne rozwiązanie, no poza tym że ciężko się dostać do pojedynczych przedmiotów.
Do
@Buntro: Tak.
Samsonite i American Tourister (który jest budget marka Samsonite) - polecam.
Znajomi z branży (też setki lotów na koncie) polecają też Lite-box Alu (też Samsonite),