Aktywne Wpisy

DrakkainenV +501
I jak tu w ogóle można szanować tych tfu policjantów to ja nie wiem xD
#polityka #policja #policjakaczynskiego #agrounia #heheszki
#polityka #policja #policjakaczynskiego #agrounia #heheszki

gracilis +529
Ktoś włamał się siostrze na fb i zaczął pisać do ludzi żeby wysłali 500zl na blika. Kilkadziesiąt osób. Zmienił wszystkie dane konta. Wszedł na maila. Probował zalogować się do banku.
Poszliśmy zgłosić próbę oszustwa i włamania.
Stoimy przed okienkiem, a policjant wyjeżdza z tekstem: skoro nikt nie wysłał pieniędzy, co Pani chce zgłaszać.
Lenie i analfabeci. Życiowe porażki. Wstyd, że w ogóle nosicie orzełka. Ich stać tylko na to żeby suszyc ludzi
Poszliśmy zgłosić próbę oszustwa i włamania.
Stoimy przed okienkiem, a policjant wyjeżdza z tekstem: skoro nikt nie wysłał pieniędzy, co Pani chce zgłaszać.
Lenie i analfabeci. Życiowe porażki. Wstyd, że w ogóle nosicie orzełka. Ich stać tylko na to żeby suszyc ludzi
To są naprawdę świetne liczby, tym bardziej że piłkarsko Robert rozegrał swój najsłabszy sezon od dobrej dekady (chodzi mi o obniżkę formy po mundialu, gdzie grał z bólem pleców i tymi wszystkimi kołnierzami). To tylko pokazuje, o jakim kalibrze piłkarskim rozmawiamy. W dodatku wszystkie trafienia z gry, nic z karnych.
Liga, superpuchar, Pichichi - nieźle jak na debiutancki sezon w wieku 34 lat, w dodatku w tak trudnej dla napastników drużynie jak Barcelona, taki Ibrahimovic się zabrał stąd po roku, Villa z Henrym też się długo wprowadzali.
#pilkanozna #fcbarcelona #lewandowski
Debiutacki sezon Lewego w Barcelonie oceniasz na
Zresztą lige wygrali przez brak konkurencji bo real w tym roku też wybitnej formy nie miał
City w Manchesterze ich totalnie obnażyło
@Ryneczek: ale czemu go obrażasz, skoro piszesz że to był dobry sezon?
Ale pisanie, że u17 nie dowozi bo grając w bardzo europejskim stylu odpadli w półfinale me to trochę nie halo, po prostu ich kluby nie przygotowują na tak ciężka prace w pressingu jak mieli to narzucone w reprze, co było widać w każdej
W tym momencie w Europie
@360obrot: pokaż dobrego piłkarza, który nie strzela słabym drużynom. Pokaż takiego co strzela tylko TOP3 w swojej lidze.
#!$%@? mnie, jako byłego piłkarza z okręgówki, kiedy janusze hejterzy niemający pojęcia o piłce, taktyce i roli poszczególnych formacji #!$%@?ą takie bzdury na tak wybitnego gracza jak Lewy. Czasem mam wrazenie, ze powinni się zatrudnić jako skauci np w Bayernie czy Barcelonie i przekonać ich zarządy zeby zatrudnili jakiegoś "dobijacza" z B klasy i zaoczędzić w uj kasy bo przeciez lewy "tylko dobija" a jest
@Ryneczek: nalezy pamietac, ze przyczyna spadku formy Roberta jest jego zona - Anna o fakt, ze tanczyla batata z mezczyzna o imieniu Alvaro (nazwiska nie znam).