Aktywne Wpisy

Plusują osoby, które nie mają żadnego tatuażu ani nie planują sobie w przyszłości takowego zrobić. Zobaczymy, czy jest nas chociaż z tuzin. Odnoszę wrażenie, że każdy jest pomazany; od kasjerki w Netto do listonosza czy kuriera, to jest jakaś plaga. Do pomazanych rąk czy karków coraz częściej dochodzą łydki i uda a nawet twarz. Co innego poddać się trendowi mody albo sobie zmienić kolor włosów - to wszystko cofniesz w jeden dzień.

damrem +79
Mirki ja już nie mam siły do kupowania samochodu. Co znajdę fajną ofertę to wychodzą jakieś poukrywane wady.
Wczoraj już dogadywałem rzeczoznawcę do obejrzenia Kia XCeed, ale podkusiło mnie zamówić raport po numerze VIN i wyszła szkoda na 3/4 samochodu, gdzie miał być tylko malowany tylny błotnik.
Piszę do gościa, że odwołuję wizytę, bo auto było praktycznie skasowane a nie miało obity błotnik a on mi odpisuje "A co tam Panu pokazało
Wczoraj już dogadywałem rzeczoznawcę do obejrzenia Kia XCeed, ale podkusiło mnie zamówić raport po numerze VIN i wyszła szkoda na 3/4 samochodu, gdzie miał być tylko malowany tylny błotnik.
Piszę do gościa, że odwołuję wizytę, bo auto było praktycznie skasowane a nie miało obity błotnik a on mi odpisuje "A co tam Panu pokazało
A z domu zrobię o wiele więcej. Do biura tylko przyjdę i bezmyślne gapie się w monitor czekając aż to się skończy, by później musieć to nadrabiać xD
Jeszcze gorzej jak danego dnia w biurze będzie więcej osób niż mniej. A nic tak nie rozładowuje moich baterii jak kolejna dyskusja z serii Jestem na pudełkach BROKUŁ 3000 (+2 czekolady dziennie) a nie chudnę, co zrobić? lub Ty nie oglądasz Netflixa, nie można z tobą porozmawiać xD
Do 30stki jeszcze kilku lat brakuje, a już jak wrak. Ale bym sobie taką trawkę pokosił od rana zamiast klikania w komputerek. Tylko to mnie nie utrzyma xD
#korposwiat #pracbaza #zalesie
Mnie to mocno triggeruje, bo ja to akurat mało przy świetle sztucznym kiedykolwiek siedzę.
@crewlove: myślisz, że właściciel firmy ogrodniczej zarabia mniej niż trybik w bankowości inwestycyjnej :-)?
oczywiście, że nie, ale nie zostanę właścicielem firmy ogrodniczej z dnia na dzień ani z miesiąca na miesiąc ORAZ mówiłem to z perspektywy po prostu koszącego trawę a nie właściciela firmy ogrodniczej
i muszę to dodawać, ale w każdej poprzedniej pracy niezwiązanej z tym co robię teraz miałem te same uczucia
@crewlove: negocjuj, zmień, sprawdź w praktyce jakie będą skutki non-compliance (xD).
Takie Mietki na jdg co sami wszystko ogarniają, ew. z kilkoma pomocnikami-sebkami ładne siano koszą. Jeszcze nie jest za późno, żeby nabyć nowe