Wpis z mikrobloga

Jedyny Dubaj, jaki zobaczy czaki to ten z relacji ferrariego. Do Dubaju potrzebny jest paszport (wyrobieniu paszportu trwa do 30 dni), aby wyrobić paszport, potrzeby jest ważny dowód osobisty - który zgubiła, wyrobienie nowego trwa do 30 dni, a chłopaki wybierają się 21 czerwca.

Ludzie nie piszcie o nikoli... My chcieliśmy ją zabrać, przecież słyszeliście na live, skąd mieliśmy wiedzieć, że nie ma paszportu xD

W biznes trzeba umieć panowie, najlepsze co może spotkać tą menelice to dołączenie do tych przychlastów na strima od ferrarki, ale najpierw trzeba wyssać zasięgi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#danielmagical
Heekate - Jedyny Dubaj, jaki zobaczy czaki to ten z relacji ferrariego. Do Dubaju pot...

źródło: Screenshot_22

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Heekate jak faktycznie ma znajomości, to może to ogarnąć w dwa tygodnie. Rekord jaki widziałem to cztery dni, dla jednego dokumentu.
  • Odpowiedz
Problem w tym ze sie na nia wypna i powiedza ze nie da rady, przeciez nikt nie bedzie na nią dymał zeby jej zalatwiac free wycieczke chyba ze nachyli szpary na uboczu
  • Odpowiedz
@Savvv: Babka z firmy w delegację leciała. 3 dni dowód + 3 dni paszport. Firma wysłała pismo o przyspieszenie terminów ze względu na wyjazd służbowy. Tutaj tak nie będzie, chyba że jasno da zrozumienia że jedzie po klocki.
  • Odpowiedz
@Heekate: jak leciałem do Urugwaju załatwiłem paszport w 3 dni. Rozmowa z kierownikiem, napisanie podania - trzeba podać w nim sensowny powód, ale nie są to wakacje.
  • Odpowiedz
@Heekate: wystarczy, że wyrobi dowód i od niedawna pojawiła się gdzieś opcja na lotniskach robienia jakiegoś paszportu na szybko w kwadrans jeśli faktycznie mas bilety - ale nie pamiętam na jakich lotniskach to było ani skąd oni lecą.
Z resztą wiadome jest, że ona poleci do tego Dubaju chujem po mapie.
  • Odpowiedz