Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +74
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
wonsisko +1
co mogę dobrego jutro kupić do jedzenia, żeby pobudzić apetyt
słucham państwa
słucham państwa
#logikarozowychpaskow #victoriassecret #plussize #bodypositive #przemysleniazdupy #gorzkiezale
@inkill: raczej dla Ciebie nie jest. Chyba że masz na myśli laski z zawodów kulturystycznych.
weź poczytaj sobie trochę , kto wybiera te modelki , czym się kieruje , i jak wygląda ich życie
może te po lewej wyglądają inaczej ale przynajmniej nie mają zrytych beretów
Sam od 10 lat ćwiczę na silce intensywnie i względnie trzymam dietę i nie uważam, że mam zryty beret. To styl zycia
Jeśli kobieta urodzi się z ladna buzia, to naprawdę wystarczy zdrowia dieta i trochę ćwiczeń cardio, zeby wyglądać podobnie do modelek Victoria Secret. Resztę sobie zamaskujesz stanikami pushup, dobrym
@WielkiNos: Daj spokój. Rozsądne dziewczyny wiedzą, że warto. Moda modą, kultura kulturą, trendy trendami, ale nie da się ot tak zmienić natury człowieka. Wiem, że obecnie każda laska jest w stanie znaleźć armię spermiarzy, ale ostatecznie i tak szczupłe, zadbane, kobiece kobiety wygrają, bo to właśnie one będą miały zainteresowanie od sensownych facetów.
Chyba jako wieszak na ubrania