Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Robił ktoś z was leczenie stulejki, podcięcie wędzidełka cokolwiek takiego? Byłem dzisiaj u urologa i na zaleceniach do zabiegu których nie przeczytałem przy nim jest abym przyszedł na zabieg z osobą towarzyszącą i tak się w sumie zastanawiam po co. Zabieg w znieczuleniu miejscowym. Tak szczerze wolałbym tego uniknąć

#stulejka #urolog

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @mirko_anonim: ból po zabiegu może sieknąć cię jak tylko puści znieczulenie i zanim apap zadziała trochę mija, do tego dochodzi bardziej kwestia psychologiczna, to jest jednak grzebanie przy siurku co dla każdego faceta jest czymś ważnym, tego jak ktoś znosi zabiegi chirurgiczne, krew itp. po to ma być ta druga osoba jako wsparcie

ja jak miałem robione takim automatem do cięcia + szwy na wędzidełku to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): ja jak miałem robione takim automatem do cięcia + szwy na wędzidełku to sam normalnie pojechałem autem, po wszystkim z opatrunkami wróciłem w pól godziny na chatę po drodze zahaczając o aptekę bo już zaczynało siekać, ale szczerze, jak bym musiał dłużej wracać to było by ciężko, poszedłem w kimono po apapie a po południu już nic nie czułem i było normalnie

• Odpowiedz