Aktywne Wpisy
CandyToy +1614
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
PrawieJakBordo +1332
#przypalonykot dostał stołek w bezpiecznej odległości od kominka.
PS. Sezon grzewczy rozpoczęty
PS. Sezon grzewczy rozpoczęty
https://bikeplanet.pl/bikeplanet-testy-rowerowe-trek-25-29-maja/908-11907-test-trek-madone-slr-7-gen-7.html#/37-rozmiar_ramy-50cm/648-dzien_testu-od_27_maja_sobota_10_00_do_29_maja_poniedzialek_12_00
#szosa #rower #trek #kolarstwo #ruszlodz
trekking lepszy
4 874,99 zł 14% zniżki | 2023 Carbon Road rama rowerowa T1100 hamulec tarczowy rowerowy ramka rama karbonowa Gen7 SLR z trzonkiem kierownicy BB t47 DPD
https://a.aliexpress.com/_mLr51JE
Ciekawe jak ta rama z ali. Sam jeżdżę na chińskim węglu, ale nie podróbka i jestem bardzo zadowolony, choć trochę za bardzo aero pozycja.
Wracając do podróbki Treka, podejrzewam, że w podwójnie ślepej próbie raczej nikt by różnicy nie poczuł w jeździe.
Trzy lata temu kupiłem ramę za 2,8 k zł (z przesyłką) ponad 30k km przejechane, żadnych problemów, jestem bardzo zadowolony!
ja powiedziałem tylko, że to odważna decyzja - z punktu widzenia dochodzenia potencjalnych praw chociażby.
@siona:
Dlatego z ali tylko w sklepach, które już parę lat działają i mają już jakąś historię sprzedaży. Sklep, w którym kupowałem ramę działa już 7 rok i ma około 250 pozytywnych opinii z ostatnich 6 miesięcy a handlują prawie tylko ramami węglowymi.
Jak będę zmieniać ramę z aero na coś bardziej komfortowego (z plecami coraz gorzej niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°
Producent ci powie ze złe użytkowanie czy uszkodzenie mechaniczne.
Jedyna szansa to sąd i ekspertyza, ale powodzenia w sądzeniu się z korpo xd
Znaczy gdzie mam iść? Na siłownię? Czy może Jimy to jakiś barber od nóg? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O obsługę posprzedażową to akurat drogie marki dbają. Jakby coś się w takim rowerze za 50k zł stało, a trek by to olał, to smród byłby spory. I sporo ludzi by się
@TypowyXD: zdecydowanie się nie zgodzę
jest masa marek, które nie robią problemów i wymieniają ramy
obsługa serwisowa i gwarancyjna jest jednym z czynników znacząco wpływających na wybór u mnie.
inną sprawą jest, że kupując w