Wpis z mikrobloga

takiego Treka Madone SLR 7 Gen. 7 za czydzieści siedem tysionców można jeszcze w ten weekend potestować w łodzi w sklepie Bikeplanet. Widziałam chopoków na strava co i 100 km tym zrobili w ramach testów ale nie kupili by za te pieniądze, komów też nie mieli.
https://bikeplanet.pl/bikeplanet-testy-rowerowe-trek-25-29-maja/908-11907-test-trek-madone-slr-7-gen-7.html#/37-rozmiar_ramy-50cm/648-dzien_testu-od_27_maja_sobota_10_00_do_29_maja_poniedzialek_12_00

#szosa #rower #trek #kolarstwo #ruszlodz
Pobierz solimoes - takiego Treka Madone SLR 7 Gen. 7 za czydzieści siedem tysionców można jes...
źródło: test-trek-madone-slr-7-gen-7
  • 12
@marausz:
Ciekawe jak ta rama z ali. Sam jeżdżę na chińskim węglu, ale nie podróbka i jestem bardzo zadowolony, choć trochę za bardzo aero pozycja.
Wracając do podróbki Treka, podejrzewam, że w podwójnie ślepej próbie raczej nikt by różnicy nie poczuł w jeździe.
@i-marszi: ale przecież ja nie powiedziałem, że tak nie może być

ja powiedziałem tylko, że to odważna decyzja - z punktu widzenia dochodzenia potencjalnych praw chociażby.
punktu widzenia dochodzenia potencjalnych praw chociażby.

@siona:
Dlatego z ali tylko w sklepach, które już parę lat działają i mają już jakąś historię sprzedaży. Sklep, w którym kupowałem ramę działa już 7 rok i ma około 250 pozytywnych opinii z ostatnich 6 miesięcy a handlują prawie tylko ramami węglowymi.
Jak będę zmieniać ramę z aero na coś bardziej komfortowego (z plecami coraz gorzej niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°
@TypowyXD:

go to JIM

Znaczy gdzie mam iść? Na siłownię? Czy może Jimy to jakiś barber od nóg? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a jak ci pęknie trek czy inna droga marka to jak dojdziesz praw?

O obsługę posprzedażową to akurat drogie marki dbają. Jakby coś się w takim rowerze za 50k zł stało, a trek by to olał, to smród byłby spory. I sporo ludzi by się
a jak ci pęknie trek czy inna droga marka to jak dojdziesz praw?

Producent ci powie ze złe użytkowanie czy uszkodzenie mechaniczne.

Jedyna szansa to sąd i ekspertyza, ale powodzenia w sądzeniu się z korpo xd

@TypowyXD: zdecydowanie się nie zgodzę
jest masa marek, które nie robią problemów i wymieniają ramy

obsługa serwisowa i gwarancyjna jest jednym z czynników znacząco wpływających na wybór u mnie.
inną sprawą jest, że kupując w