Wpis z mikrobloga

dziwnie bym się czuł z taką staruchą, a to 4 lata różnicy :)

@m0rdeczka: xD mimo wszystko cieszę się że jestem kobietą, bo trochę pielęgnacji i nic praktycznie się nie zmienia od lat a u facetów zakola/brak pielęgnacji to + 20 lat do wyglądu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@oszty: ja mam odwrotne zdanie, czuję się ze prime jeszcze do 40 spokojnie, a potem i tak się dobrze zachowam, ale rówieśniczki to już odpadają z cerą i ogólnym wyglądem... Oczywiście są dalej takie co się niewiele zmieniły od 6 lat.
Zwykle te trochę pielęgnacji to mocny makijaż, a na to jestem wyczulony :0
@m0rdeczka: oczywiscie że mężczyźni inaczej oceniają atrakcyjność niż kobiety, patrzymy na inne kryteria. ja mam słabe zdanie o starszych facetach niestety, polska mentalność, czyli brak wiedzy o pielęgnacji widać i jest to smutny widok. Jak już 1 na 100 jest zadbany i wygląda dalej dobrze po 30 to zgraja bab go próbuje odbić xD a reszta, ci którzy byli mniej atrakcyjni i jeszcze doszedł brzuszek, zmarszczki, siwe włosy i zakola to
@MrBudget: ja się czuję lepiej patrząc w lustro, 30 lat to świetny wiek, jak się nie ma bąbelków to poza tym że się ma więcej kasy nic się nie zmienia xD
@oszty: No na te polskie zaniedbane mordy to ciężko patrzeć, ja mówię o tych zadbanych, to działa w dwie strony. A zabiegi szpecą, jak widzę kolejną kobietę z wypchanymi ustami to mam ochotę się zrzygać. Mężczyźni też teraz o siebie dbają, znowu kult sportu i siłowni jest, to niej jest takie zero jedynkowe... Wciąż uważam, że u kobiet szybko wychodzi na skórze upływ lat, jakby o siebie pięknie nie dbały
Kobiety o siebie dbają i teraz jest taka moda i takie zabiegi że nieraz nie wiadomo czy ma 15, 30 czy 45 jak natura obdaruje

@oszty: To zależy, czy patrzy się na taką w okularach czy też nie. Sorki, różnicy między 15 a 30 czy też między 30 a 45 nie zamaskujesz ciuchami, botoksem czy kremikiem pod oczy. Pomiędzy 15 a 45 to już trzeba cudu albo sporej wady wzroku u
facet koło 30 jak nie wyłysiał i ma dobrą robotę, pozycję to jest w swoim primie

@Honowanie_dupska: porównaj sobie choćby tindera mężczyzn w wieku 20-25 do tych 30-35 xD różnica jest kolosalna.