Aktywne Wpisy

TTedbundYY +80
Jestem na grupie dla osób z depresją i tak z ciekawości przeglądam profile p0lek to każda zaręczona albo w związku małżeńskim i co druga z dzieciakiem a przeglądając dalej ich profile zdjęcia z wakacji zagranicznych i one mają depresje kocmołuchy jedne aż scena z ślepnąc od świateł mi sie przypomina ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://www.youtube.com/watch?v=j1ZCwzvCxjA
#blackpill #przegryw
#blackpill #przegryw

yahoomlody +168
Jakiś czas temu zacząłem oglądać Archiwum X, bo jedyne z czego to kojarzyłem to za dzieciaka, że już miałem pełne majty jak tylko intro leciało xD
Obejrzałem dopiero 2 sezony (50 odcinków) i jestem megapozytywnie zaskoczony, głównie ze względu na to, że obecne nowe seriale stały się dosyć męczące, bo jadą jednym i tym samym schemacie. RUCHANIE SEX PLOT TWIST NA KONIEC ODCINKA KREW FLAKI #!$%@? #!$%@?, wszyscy bohaterowie to schematyczne kalki
Obejrzałem dopiero 2 sezony (50 odcinków) i jestem megapozytywnie zaskoczony, głównie ze względu na to, że obecne nowe seriale stały się dosyć męczące, bo jadą jednym i tym samym schemacie. RUCHANIE SEX PLOT TWIST NA KONIEC ODCINKA KREW FLAKI #!$%@? #!$%@?, wszyscy bohaterowie to schematyczne kalki

Ja, prawie 30k na łapę programista: cyk pięciopak białych tshirtów z reserved
xD i tak się jakoś żyje powolutku.
#przegryw #bekazpodludzi #programista15k #programista25k #praca #pracbaza
też ja: prawie 70k na łapę programista
ps znam mnostwo biednych ludzi ktorzy ubieraja sie w reserved i znam ludzi ktorzy maja wiecej kasy i tez sie tam ubieraja, to zupelnie nie ma znaczenia na co kto wydaje kase, ALE, fakt jest ze malo ktory magazynier ma oryginalne markowe ubrania, wiec twoj kolega albo lazi w #!$%@? albo dobrze mu placa
Już powoli odlatujecie z tym trollowaniem
Niech ludzie chodzą jak im się podoba, czemu ma służyć to porównanie?
Komentarz usunięty przez autora
#programista30k to już przeżytek, jak chciałeś zrobić high quality zarzutkę, że robisz dla Bolta jako #programista100k
@sruba_m3: najlepsze jest to, że wg wykopków tylko w IT możesz zarobić powyżej średniej krajowej. Praktycznie nie znajdziesz żadnych wpisów o tym, że ktoś zarabia dobry hajs nie będąc mitycznym programistą. Dla elity internetu jest to nie do pomyślenia xD
@maikeleleq: W Polsce to nie jest zwykły telefon, w Polsce to jest sprzęt premium. Zwykły to jest xiaomi za 1000 zł.
@devopsiak: O to to. Nie mam zamiaru płacić za koszule z logiem 500zł i jeszcze chodzić w tym i ich reklamować xD
@devopsiak: reserved ma słabą jakość, raz wypierzesz i koszulka praktycznie do wyrzucenia. Z resztą tak samo jest z resztą popularnych sieciówek.
@Hug0Stiglitz: wiadomo, że nie tylko, ale w IT najłatwiej w Polsce dobić do takich dochodów. W
Ok Oski