Aktywne Wpisy
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Anck-Su-Namun +194
Ludzie piszący że postawa Lewego jest słaba, weźcie jebnijcie łbem o ścianę xXD gościu k---a flaki wypruwał na to żeby ta reprezentacja coś znaczyła w Europie, na swoich plecach wprowadził kadrę na 3 wielkie turnieje, a ten glupi wsiur zabiera mu opaskę kapitańską, bo Lewy nie pojawił się na mecz z Finlandią, j---ć Probierza i tego frajera Kulesze, ludzie którzy mówią że Lewy przeszkadza ostatnio w kadrze, wam się k---a oczy otworzą
#nostalgia #warszawa #lata90
źródło: IMG_20230523_200529
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kikiton: nie zapominaj o gangusach
@apee: ja tego wlasnie nie kumam za bardzo, bo choc wychowalem sie w latach 90 i dobrze je wspominam, to aktualnie nie widze tej bariery. na osiedlu dzieciaki dalej graja w pilke czy w klasy, rysuja kreda po kostce, sasiedzi siedza na lawkach z piwem a ja sam znam wszystkich z klatki i normalnie rozmawiamy jak sie miniemy. jezeli nie masz kontaktu z ludzmi to moze
@montevideo_00: Chciałbyś wrócić do dzieciństwa, nie do lat 90. To za tym tęsknisz, nie za dekadą. Dekada była najzwyczajniej hujowa, ale jako dzieciak się tego po prostu nie widziało.
Np. prościej było dostać w------l bo nie należało się do jakiejś z------j subkultury, albo nie kibicowało się którejś drużynie piłkarskiej xD
@apee: co to za p---------e xD