Aktywne Wpisy

rales +1774
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna

nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę

#nostalgia #warszawa #lata90
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kikiton: nie zapominaj o gangusach
@apee: ja tego wlasnie nie kumam za bardzo, bo choc wychowalem sie w latach 90 i dobrze je wspominam, to aktualnie nie widze tej bariery. na osiedlu dzieciaki dalej graja w pilke czy w klasy, rysuja kreda po kostce, sasiedzi siedza na lawkach z piwem a ja sam znam wszystkich z klatki i normalnie rozmawiamy jak sie miniemy. jezeli nie masz kontaktu z ludzmi to moze w
@montevideo_00: Chciałbyś wrócić do dzieciństwa, nie do lat 90. To za tym tęsknisz, nie za dekadą. Dekada była najzwyczajniej #!$%@?, ale jako dzieciak się tego po prostu nie widziało.
Np. prościej było dostać #!$%@? bo nie należało się do jakiejś #!$%@? subkultury, albo nie kibicowało się którejś drużynie piłkarskiej xD
@apee: co to za #!$%@? xD