Aktywne Wpisy
finchharold +178
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

kinkykylie +86
Kurde, nie wiem czy nie zabrzmię jak boomer, ale naprawdę jestem pod wrażeniem, że ludzie potrafią oglądać kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt (nie wiem dokładnie ile, nie śledzę tematu) filmików, jak dorośli ludzie o mentalności nastolatków nagrywają na siebie cały czas jakieś wrzuty, wyciągając przy tym największe prywaty. Kto się z kim naćpał, kto kogo zdradził, kto komu dał d--y, gdzie, kiedy, w jaki sposób itp. itd.
Sam oglądałem jakieś 10 lat temu Gonciarza, kiedy jeszcze
Sam oglądałem jakieś 10 lat temu Gonciarza, kiedy jeszcze

@xfin: Przecież o tym cały czas pisze, ale jak grochem w ścianę.
Wykopki twierdzą, że domaganie się tego by wisiała polska flaga obok ukraińskiej jest złe. Jeśli samo domaganie się polskiej flagi jest złe, a wisząca flaga ukraińska jest dobra to chyba ta polska musi być zła. Bo o co jest ten cały
źródło: temp_file.png5359600588859502360
Pobierz@oydamoydam: O to, że pod tym wpisem "wykopki" myślą jak najbardziej otwarcie i racjonalnie wbrew Twoim oskarżeniom:
https://wykop.pl/wpis/71443479/tak-sobie-po-katolicku-szczul-a-tu-nagle-katolicyz/strona/2#252734621
@xfin: Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?
Gdzie tutaj księdzu przeszkadza flaga ukraińska? On pisze, że przeszkadza mu brak polskiej. I ty tu wypisujesz coś o
@Lipathor:
Jeśli polska flaga to nic złego to dlaczego ten atak na księdza?
źródło: flaga
PobierzMożemy się wymieniać dalej, ale ja w sumie wolę zakończyć.
Dobrego i pogodnego dnia!
Klecha ogłasza wszystkim, że nie poszedł do knajpy prowadzonej przez Ukraińca bo wisi tam tylko jego flaga.
Więc się pytam dlaczego nie ogłasza, że nie chodzi do innych knajp prowadzonych przez obcokrajowców? Zyje na schanowym z mizerią?:D
Dopowiadanie to sugerowanie, że komuś przeszkadza polska flaga z twojej strony.
@danio444: ja tam w ogóle tego nie rozróżniam. Nie patrze na kraj produkcji.
@kochamschabowe:
Nie odwracaj kota
źródło: flaga
Pobierz