Wpis z mikrobloga

Zrobisz to samo czy znajdziesz fragment, gdzie ktoś napisał że flaga ukraińska jest dobra, a polska zła?

@xfin: Przecież o tym cały czas pisze, ale jak grochem w ścianę.

Wykopki twierdzą, że domaganie się tego by wisiała polska flaga obok ukraińskiej jest złe. Jeśli samo domaganie się polskiej flagi jest złe, a wisząca flaga ukraińska jest dobra to chyba ta polska musi być zła. Bo o co jest ten cały
  • Odpowiedz
Wykopki twierdzą, że domaganie się tego by wisiała polska flaga obok ukraińskiej jest złe. Jeśli samo domaganie się polskiej flagi jest złe, a wisząca flaga ukraińska jest dobra to chyba ta polska musi być zła. Bo o co jest ten cały raban?

@oydamoydam: O to, że pod tym wpisem "wykopki" myślą jak najbardziej otwarcie i racjonalnie wbrew Twoim oskarżeniom:
  • Odpowiedz
@xfin: Cały czas mam wrażenie, że każdy z nas o jakimś innym tekście pisze.

https://wykop.pl/wpis/71443479/tak-sobie-po-katolicku-szczul-a-tu-nagle-katolicyz/strona/2#252734621
@oydamoydam 0
Jak się już uspokoisz, to zobaczysz że piętnowany jest jedynie księdz, który się oburzył na ukraińską flagę wiszącą na restauracji Ukraińca.

@xfin: Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?

Gdzie tutaj księdzu przeszkadza flaga ukraińska? On pisze, że przeszkadza mu brak polskiej. I ty tu wypisujesz coś o
  • Odpowiedz
@oydamoydam: A ja mam wrażenie, że opisujesz "wykopków" i ich słowa, których w tych komentarzach nie ma ¯\(ツ)/¯
Możemy się wymieniać dalej, ale ja w sumie wolę zakończyć.

Dobrego i pogodnego dnia!
  • Odpowiedz
@robert5502: Ciekawe, czy klecha nadal uważa, że miał rację. Jak to kiedyś usłyszałem: „Dyskusja z takim człowiekiem jest jak gra w szachy z gołębiem. Gołąb wskoczy na stół, poprzewraca figura, na koniec nasra na szachownicę i powie, że wygrał.”
  • Odpowiedz
@oydamoydam: ale gdzie widzisz dopowiadanie?
Klecha ogłasza wszystkim, że nie poszedł do knajpy prowadzonej przez Ukraińca bo wisi tam tylko jego flaga.
Więc się pytam dlaczego nie ogłasza, że nie chodzi do innych knajp prowadzonych przez obcokrajowców? Zyje na schanowym z mizerią?:D
Dopowiadanie to sugerowanie, że komuś przeszkadza polska flaga z twojej strony.
  • Odpowiedz
Ksiądz rację ma niestety, koleś nie trzyma się kupy, zwykle brednie które nie mają nic wspólnego z sytuacją. Wiech, tak jak i spora część wykopków, nawet nie zrozumiał odpowiedzi księdza - nie chodzi o gender tylko przeinaczanie znaczenia na takie jakie Wiechowi pasuje, oczywiście list nie powinien być brany dosłownie tak jak ksiądz wspomniał, wyśmiewając jak durne miało by to konsekwencje. Idiokracja i debilizm szerzy się w strasznym tempie, czytanie ze zrozumieniem
  • Odpowiedz