Aktywne Wpisy
mateo2111 +96
Dlaczego nikt nie wymusza ograniczenia prędkości samochodów przez producentów? Po co w ogóle samochodom możliwość jazdy z prędkościami 200kmh+ nie licząc prądu wyjątków to maksymalna dopuszczalna prędkość na świecie to jakieś 150kmh. Przecież taka zmiana mocno zredukowała by ilość śmiertelnych wypadków tak jak na A1 jakby kierowcy mogli jechać maksymalnie te 160kmh
#wypadek #samochody
#wypadek #samochody

moll +206

Człowiek jak był szczylem, myślał że pan C to inteligentny jegomość.
Okazało się że to zwykły prostak i cham :p
Mega zdenerwował mnie, gdy rozmawiał z jakimiś sympatycznymi i zdezorientowanymi Indianami po hiszpańsku. Widać było, że gadał normalnie i z szacunkiem. Natomiast, gdy przechodził na język polski i gadał do kamery to naśmiewał się oraz szydził z nich. To jest dopiero świństwo i brak jakiegokolwiek szacunku, a także wyczucia taktu.
-wchodzi cejrowski do murzyna
-DZIEŃ DOBRY
-DZIEŃ DOBRY #!$%@? PO POLSKU NIE ROZUMIESZ?
-DAJ MI TO CO MASZ W RĘCE
-NO DAJ
-PROSZĘ PAŃSTWA TO JEST MURZYN
-HEHE PATRZCIE JAKI GŁUPI xD
-DOBRA IDZIEMY DALEJ
- O! A TU MAMY ŚCIANĘ. KOJARZĄ PAŃSTWO NA PEWNO ŚCIANY POLSKICH DOMÓW? GRUBE, SOLIDNE CEGLANE.
- A TU ŚCIANA Z GUWNA. SRAJĄ DO WIADRA, PROSZĘ PAŃSTWA,
Nie trzeba być geniuszem, by dostrzec, że Wojciech Cejrowski przede wszystkim pokazuje różnice w życiu innych kultur (głównie pierwotnych) i nagminnie chwali ich pomysłowość oraz prosty tryb życia. Także robisz dobrą robotę miras
Idiota i tyle. Trzeba być wybitnym debilem, aby tego nie zauważać.
Chciałem uniknąć takich skrajnych opinii, ale sam zacząłeś, swoim chamstwem potwierdzając wszystko o swoim idolu.
@Ulfric_Stormcloak: Byłeś głupim dzieckiem.