Wpis z mikrobloga

#danielmagical zastanawia mnie w jakich domach a raczej piwnicach sie wychowywaliscie przegrywki xd dla was kazdy ruch dziewczyny czy kobiety to obowiazkowe bolcowanie czy cpanie xd jak wasze zapewne piekne i inteligentne mamy wyjezdzaly np. w delegacje to tez rozkminialiscie po ilu bolcach skakala albo ile kresek z tych bolcow zaaplikowala? xdd jak wasze zapewne rownie piekne i inteligentne siostry jechaly gdzies na wycieczke lub impreze to mieliscie w glowach mysli ile bolcow w niej bylo podczas jej nieobecnosci? xdd chcialem napisac ze moze to efekt tego ze wszystkie dziewczyny robily was w uja tak jak robi to daniel bo jestescie przegrywami xd ale przypomnialo mi sie ze wam w tej piwnicy ciezko bedzie znalezc dziewczyne xdd a moze jak byliscie zabierani w dziecinstwie w podroz to spotykaly was takie rzeczy i stad ta mania? xdd oj przegrywki przegrywki xd #patostreamy
  • 16
  • Odpowiedz
  • 1
@kiszczak: ty mi wytlumacz w tej konkretnej kwestii ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz napisal tu do mnie o ironii koles ktory zapewnial ze daniel zaraz trafi do puchy i zostal opluty przez wiekszosc a jak mu o tym przypomnialem, to stwierdzil ze to ironia byla xd nie mozna sie ciagle bronic ironia xd
  • Odpowiedz
  • 0
@kiszczak: tylko ze to ten sam poziom, tzw. analogia xd stosowanie ironii wobec osoby ktora jest bez zadnej wiedzy z kim rozmawia oraz jaki ma charakter czy poczucie humoru a przede wszystkim wirtualnie mija sie z celem jak cos ale to temat na dluzszy wywod ale nie chce mi sie a i nie ma sensu xd piateczka! xd
  • Odpowiedz
zastanawia mnie w jakich domach a raczej piwnicach sie wychowywaliscie przegrywki xd dla was kazdy ruch dziewczyny czy kobiety to obowiazkowe bolcowanie czy cpanie xd jak wasze zapewne piekne i inteligentne mamy wyjezdzaly np. w delegacje to tez rozkminialiscie po ilu bolcach skakala albo ile kresek z tych bolcow zaaplikowala? xdd jak wasze zapewne rownie piekne i inteligentne siostry jechaly gdzies na wycieczke lub impreze to mieliscie w glowach mysli ile bolcow
  • Odpowiedz
@don-zwierz: Jeśli pijesz do Czaki, to Ci coś wyjaśnię. Nie chodzi o fakt, że jest kobietą, ale o kwestię jej indywidualności oraz tego, co sobą reprezentuje niejaka Żulia Pelc. Jeśli uważasz, że Nikola Alokin nie poczuje zaciekawienia tematem bardzo łatwego zarobku na OF, a Żulia jej nie zaimponuje, to zazdroszczę Ci niebiańskiego spojrzenia na świat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Karol_Kot: jesli wierzysz we wszystko co pisza przegrywki a ludzi postrzegasz przez pryzmat internetu, to ci wspolczuje. julia to osobna para kaloszy ale 95% histroyjek o zyciu nikoli wymyslily zacietrzewione piwniczaki. no ale moze nareszcie jakas teoria sie spelni, bo poki co zadna nigdy nie miala miejsca xd
@naganiacz

bedziesz charczał

po czym

chra chra

xd charcz czy tam chrumkaj dalej xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Karol_Kot: ale z czego wnioskujesz ze ma poczuc zaciekawienie pelcowymi tematami? po czym wnioskujesz? znasz ja? mowila cos w danym temacie? czy moze tylko fantazje o jej charakterze i postaci ktore sa tu uskuteczniane?
  • Odpowiedz