Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +49
Ja dzisiaj na spacerze z synem. Co prawda nie jestem jego ojcem biologicznym, ale kocham go jak swoje. Możecie się śmiać, ale ja mam w to #!$%@?, bo jestem dorosłym mężczyzną i wziąłem odpowiedzialność na swoje barki. Jestem dojrzałym facetem.
#chwalesie #rodzicielstwo #pokazmorde #clm
#chwalesie #rodzicielstwo #pokazmorde #clm

KingaM +23
#famemma
Komentarz usunięty przez moderatora
Wy nigdy nigdzie nie pracowaliście? Zawsze przy takich decyzjach kryjesz swoją dupe a gdzieś masz interes pracodawcy.
@asddsa2: a gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.
Tam w grę wchodzą ogromne pieniądze i nikt ich nie będzie ryzykował dla kilku niezadowolonych osób.
I nie gdyby babcia miała wąsy tylko kpina
@asddsa2: największą kasę to by zgarnął on, gdyby go federacja wbrew opinii lekarza dopuściła do walki. Oni by mogli zwijać ten cyrk i nie wiem czy by się wypłacili z tego.
Pomyśl, że ferari dostaje jakiś cios i ląduje na pół roku w szpitalu. Ubezpieczyciel się na nich wypina bo nie takie były
Napisałem już, że Pasut czy Szeliga mielił
@asddsa2: ale ty sobie zdajesz sprawę, że to był lekarz federacji a nie ferariego?
@asddsa2: dostrzegasz różnicę między "następna runda" a "następna walka" czy trzeba ci to
Zdaję i mówiłem już, że nakręca największą ilość widowni a po przegranej i Farmazon i FAME za dużo by stracili. Skończyły się wymówki to pojawiła się inna taktyka - kontuzja. I to zajebiscie zabawne, że Oskarek na strzała w pierwszej rundzie wytrzymał trzy i jeszcze połamał Farmazona xD A czy Ty zdajesz sobie sprawę, że Boxdel nakręcał
@asddsa2: no tak bo na takim posunięciu kompletnie nic nie stracili.
Dobra widzę, że masz swoją teorie i uparcie w nią wierzysz więc dyskusja nie ma sensu.