Wpis z mikrobloga

#famemma #patostreamy Czemu Wy to oglądacie? I nie pytam, bo hejtuję freak fighty, sam je oglądam (zaskakująco fajna gala wyszła, tak swoją drogą). Ale chciałbym, żeby możliwie jak największa grupa mi odpowiedziała, więc proszę chociaż jednym zdaniem odpisać()
  • 7
@Takjakos2012: Bo od wieeelu edycji te fejmy i reszta tych gal jest jednak zasilona w ludzi którzy trenują sport, sporty walki, sporty siłowe itp
Zobacz dowolną kartę walk - nie masz tam patusów jak jakieś zapijaczone magicale tylko gości którzy już od lat #!$%@?ą i potrafią się bić, a nie machać cepami na wszystkie strony jak Bonus BGC. Do tego coraz więcej zawodowców bierze w tym udział co dodatkowo podnosi poziom.
@KwadratF1: Ok, czyli głównie interesuje Cię, jak sobie poradzą rozpoznawalne w internecie osoby w walce i nie jesteś z tych, co to śledzą każde okołofrikfajtowe wydarzenie i się w nie angażują, dobrze rozumiem? Po prostu wiesz, że jest taka gala, uczestnicy coś tam liznęli tego sportu i z ciekawości sobie obejrzysz. Całkiem spoko powód do luźnego obejrzenia, dzięki za odpowiedź.
@Lenovy: Więc oglądasz konferencje F2F itp, tak? A angażujesz się jakoś emocjonalnie w te "konflikty" itp? Czy po prostu kiedyś tam z ciekawości obejrzałeś pierwsze edycje, a teraz to po prostu odpalacie ze znajomymi do piwka/wódeczki i czerpiesz z tego tylko i wyłącznie jakas forme lekkiej rozrywki?
@Takjakos2012: Mój angaż w świat tych jutubowych herosów i tego całego światka FAME jest zerowy. Tak jak mówię, brzydzą mnie konferencje i ta udawana pajacerka, nawet gardzę ludźmi którzy żądają "dymów" i chcą, żeby każdy rzucał się tam gównem albo nawsadzali by tam Magicali i Rafonixów. Oglądam jako przyzwoite show tylko dlatego, że większość właśnie już od lat trenuje sztuki walki i sport i trzyma to jakiś poziom. Raz co kilka