Aktywne Wpisy

WielkiNos +348
Rozmowa z modelką z tindera. Nie każdy z was doświadczył takiego matcha, więc pan, który dostąpił tego niezwykłego zaszczytu postanowił się podzielić jakże ciekawą rozmową z widocznym na zdjęciu sexi aniołkiem.
#tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #samiecalfacontent
#tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #samiecalfacontent

Antorus +104
Od jakichś 17 lat ładuję średnio 2 litry pepsi dziennie (od kilku lat wersję bezcukrową). I jak każdy zauważył cena tego napoju ostatnio wzrosła o prawie 100% względem tego, co było jeszcze w czasie pandemii. W marketach dwulitrowa butelka maxika już prawie po dychę, a w mniejszych sklepach to i po 13-14 widywałem. No koszmar, przy takim spożyciu to wydatek się robi prawie jak na racę szlugów.
Na socjalach często mi się
Na socjalach często mi się

Używam pada od zaledwie 2 dni ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Jest rewelacyjnie wykonany, prosty w obsłudze (przełączanie między NS a PC w locie), bardzo wygodny, ma dodatkowe łopatki z tyłu, gałki z czujnikiem HALLA, w pełni programowalne przyciski w oprogramowaniu na PC (także siła wibracji i inne opcje) a to wszystko i wiele więcej w cenie około 250-280 zł.
W zestawie jest zajebista stacja ładująca pełniąca funkcję odbiornika po podłączeniu jej do PC po kablu (w zestawie jest też dongielek USB pełniący tę funkcję jako alternatywa).
Polecam sprawdzić!
https://www.8bitdo.com/pro2/
Ale jak bym teraz kupował to brałbym tego wyżej, bo wygląda na wygodniejszego. Brakuje mi trochę też x-boxowego ułożenia gałek.
fajną opcją jest też to, że ma wymienny akumulator - skończy się, wyjmujesz i wkładasz 2x AA... i dalej lecisz.
@piotrveyner: ja mam i osobiście wolę 8bitdo pro 2, szczególnie ze względu na krzyżak.Ten ultimate nie miałem ale ludzie mówią, że wygodniejszy od pro 2
Co do halla to jest wyczuwalna różnica (mam halla w joyconach) ale nie jest to jakiś ame changer.
@luz3r: Pro controller też działa z PC i steamem bez żadnego problemu po BT.
Kurde, dopiero teraz ogarnąłem, że dongiel można zostawić w stacji dokującej...
Najlepszy padzik do switcha wg mnie