Aktywne Wpisy

Shatter +1046
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
Mam wrażenie że coraz ciężej znaleźć pracę na seniora za dobrą stawkę i/lub w ambitnym technicznie projekcie jeżeli nie jest to projekt z akceptowalnym angielskim mówionym. Jak widzę widełki zaczynajace się od 20k to już wiem że raczej tam będzie angielski wymagany bo projekt albo międzynarodowy albo częściowo, a jak widełki kończą sie na 20k to zastanawiam się czy ktoś robi sobe jaja.
#programista15k #programowanie #pracait
#programista15k #programowanie #pracait
Ale to musi być abstrakcja dla dzisiejszych dzieciaków xD
#dzieci #rodzicielstwo #motoryzacja #lata90 #rozkminy #audio
@Zapaczony: Pewnie taka sama, jak to, że akurat jakieś radio w aucie było obiektem pożądania złodziei ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lemmy nie żyje, #!$%@? jak Ci nie wstyd! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jelen_Szlachetny: pamiętam jak byłem gówniakiem i wujas zawsze gdy przychodził w odwiedziny to właśnie z takim klocem na rączce xD Podziwiałem że mieszkał jakoś 15 minut drogi od nas i specjalnie to brał żeby słuchać radia kilka minut XD
@Jelen_Szlachetny: pamiętam nawet taką reklamę w tv: podjeżdża facet na parking, za rogiem już się czają dwaj złodzieje, facet wysiada i idzie do domu, złodzieje podchodzą do auta, a tam nie ma radia.
Niestety nie potrafię jej znaleźć :)
Tamte czasy w ogóle były "śmieszne" z tymi kradzieżami. Oprócz wyciąganego radia jakże popularne były wszelkiego rodzaju blokady na kierownicę albo takie, które spinały na sztywno kierownicę z pedałem hamulca lub sprzęgła. :)
@Theo_Y: 20-letni samochód był wyprodukowany w 2003 ( ͡º ͜ʖ͡º)
20-25 letnie auta już mają normalne radia
@ogladacz: podejrzewam, że kupno takiego panelu to nie była taka prosta sprawa, w dodatku konieczność dołożenia do interesu znacząco zmniejszała wartość / zarobek ze sprzedaży kradzionego radia.
Poza tym jak nie ma panelu, to nie widać, czy to drogie radio, czy jakieś najtańsze więc nie wiadomo ile na czarnym rynku
@Jelen_Szlachetny: potrzebne zdjęcie , bo nie kojarzę :P