Aktywne Wpisy
kot_kustosz +708
Namalowałam kota przy mięsnym stole i zapozowałam z plastrami sopockiej na ryju ( ͡º ͜ʖ͡º)
W komentarzu foto modela ʕ•ᴥ•ʔ
Farby akrylowe na płótnie 50x70
tag: #kotkustosz
ig: https://www.instagram.com/kot_kustosz/
#pokazkota #tworczoscwlasna #kitku #malarstwo #rysujzwykopem #humorobrazkowy #koty #pokazmorde
W komentarzu foto modela ʕ•ᴥ•ʔ
Farby akrylowe na płótnie 50x70
tag: #kotkustosz
ig: https://www.instagram.com/kot_kustosz/
#pokazkota #tworczoscwlasna #kitku #malarstwo #rysujzwykopem #humorobrazkowy #koty #pokazmorde

Janusz_Conway +769
Wrzucamy ryje które zasługują na proces po 15.10, ode mnie ten aparatczyk:
#tusk #bekazpisu #wybory #tvpiscodzienny #marsz #galeriazdrajcownarodupolskiego
#tusk #bekazpisu #wybory #tvpiscodzienny #marsz #galeriazdrajcownarodupolskiego

Kaja Godek – Babka, która urodziła „muminka” i teraz chce, żeby życie innych ludzi zamieniło się w takie samo piekło, jak jej własne.
Dobromir Sośnierz – Koleś który chce pozbawić zwierzęta elementarnych praw, bo to tylko „maszyny”. Była żona go zostawiła dla... XD
Adam Dziambor – Największy fan kreskówkowych króliczych cycków w PL.
Janusz Krul Mikke - Od czasów Hitlera zawsze się troszkę gwałci, taka lekka pedofilia, tak twierdzi Włodzimierz Putin.
Grzegorz Braun - Kościół, Szkoła, Strzelnica a do tego szubienica... a powinien być psychiatryk. Szczęść Boże!
Sławomir Memcen - Koleś który wydymał ludzi z partii na listach wyborczych, ale jako byznesmen niczym rasowy Janusz dyma swoich pracowników na umowach i pensjach to nie w tym nic dziwnego. Za to mogą pracować "ponad normę". Taka jest ręka wolnego rynku.
Krzysztof Bosak - Wieczny student bez dyplomu, bez doświadczenia w pracy, ale gdyby to było złe, to Bóg inaczej by świat stworzył.
Robert Winnicki - Unia Europejska przestaje się Polsce opłacać.
Wy się serio identyfikujecie z takimi ludźmi? Nie wstyd Wam?
#heheszki #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
*ten ból to w głowach prawaków oczywiście.
Śmiało można powiedzieć, że ten student bez dyplomu intelektualnie miażdży 100% posłów oraz 99.99% wszystkich ludzi około politycznych (dziennikarzy
To zwykły nierób.
@dqdq1: Nie nalegam, ale byłoby miło, gdybyś odesłał mnie do źródeł twojej opinii.
@siadatajta:
@CrazyHorse1849: Nie, nie identyfikuje się z nimi, nawet nie lubię, ale idąc za radą wykopu by iść na wybory zagłosuję na nich. Kogo mam wybrać POPIS? Żeby mi było bardziej wstyd :P
Komentarz usunięty przez moderatora
Powaznie teraz wrzuciles wpis w ktorym wypisales godek? Zapomniales o panasiuku i reszcie wywalonych z partii osob.
Cytuje za googlami:
Baba odeszla z partii bo ta miala w dupie jej smieszy ruch a przez kolejne 4 lata jest wrzucana jako czlonek partii zeby sie narracja zgadzala. Powiedziec ze to jest zalosne to nic nie powiedziec.
I nadal czekam na odpowiedz na pytanie:
Nie chcę sobie ucinać palca, nie jestem chory psychicznie, ale całą rękę? czemu nie! ( ͡º ͜ʖ͡º)
@siadatajta: co ty pieprzysz człowieku? Oblężona twierdza mocno w tobie siedzi! Naprawdę akurat Krzysia wybrałeś sobie za wzór elokwencji i sztuki oratorskiej? Serio? Słuchałeś kiedyś jakichś wykładów, wypowiedzi ludzi znających się na swojej profesji?
Mordeczko, oni chcą tylko obniżyć podatki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
80% użytkowników tego portalu w realu mało mówi i tacy nieudacznicy jak Bosak im może imponują zresztą bardzo podobnie jest z Braunem z taką różnicą że ten szkołę skończył i jeszcze Bogiem gębę wyciera.
@siadatajta: o #!$%@? DXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD