Aktywne Wpisy

Kruk_98 +56
Pierwsza dobra i rzetelna recenzja w polsce starfielda jaką widziałem na youtubie, gratulacje @arkadikuss , w końcu ktoś kto rozumie że recenzja powinna rozbijac gre na czynniki pierwsze i je analizować zamiast powiedzieć A MI SIE GRA FAJNIE, 9/10
#starfield #gry
#starfield #gry

wieszjo +23
XD
#famemma
#famemma

#rower
ale mam też dla porównania szoskę ponad 2x droższą od tego fitnessa/hybrydy, widelec karbon i tam już wszystko ładnie się osadza, równo
@Chardkor: nie zmieniam rowerów jak rękawiczki, ale te, które się przez moją piwnicę przewinęły, nie miały problemów z krzywiznami.
Strzelać z nich nie próbowałem, ale nigdy nic o nic nie tarło.
@Rinter: Teoretycznie standardy są jakieś tam ustalone dla piast (tarcz i bębenków), ale nawet między tymi samymi producentami potrafi się pojawić potrzeba regulacji.
@#!$%@? osie przelotowe były game changerem w mtb, bo tam działają dużo bardziej ekstremalne siły, zwłaszcza podczas hamowania na tarczówkach, i osie QR pękały lub koła wypadały z
@#!$%@?: łatwiej nowe koła kupić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do QR powstaje coraz mniej modeli. Czasem można ratować się drogimi adapterami, ale to nie jest idealne rozwiązanie.
A praktyczny argument za sztywnymi osiami jest taki że ciężej już kupić fajne piasty na qr