Wpis z mikrobloga

Jeszcze kilka dni temu była sraczka, jaka to cała Ukraina jest nazistowska, bo jeden żołnierz nosił naszywkę z przerobionym orłem III Rzeszy i dodanym trójzębem Ukrainy. No to najwidoczniej żyjemy w nazistowskiej Polsce, tutaj zdjęcia z oficjalnej strony kibiców Lechii Gdańsk xD

https://www.facebook.com/LWYPOLNOCY/posts/pfbid0eNkecr1k22Vq9XFgQBQNjPtX2jmTK8rEP9NgUvMJZbydPvRRqPrZMdRUQLRdQXawl
#ukraina
Pobierz PomocnikBob - Jeszcze kilka dni temu była sraczka, jaka to cała Ukraina jest nazistow...
źródło: Zrzut ekranu 2023-05-14 123807
  • 47
Jeszcze kilka dni temu była sraczka, jaka to cała Ukraina jest nazistowska, bo jeden żołnierz nosił naszywkę z przerobionym orłem III Rzeszy i dodanym trójzębem Ukrainy. No to najwidoczniej żyjemy w nazistowskiej Polsce, tutaj zdjęcia z oficjalnej strony kibiców Lechii Gdańsk xD

@PomocnikBob: no to masz odpowiedź na jakim poziomie umysłowym jest wojsko ukraińskie, na poziomie jakiejś patoli, kiboli klubu piłkarskiego. Pięknie zaorałeś ZSU.
@ArtBrut: no to pisałem że podejrzane typy się miedzy sobą wybijają wiem o co chodzi z grupą wagnera spartą rusicz albo azowcami batalionami donbas ajdar i innymi szemranymi grupami po obu stronach walczących w tej wojnie i konflikcie poprzedzającym inwazje
a wojsko każdego kraju to nie jest przypadkiem w większości zbieranina takiej właśnie patoli? Myślisz, że do WP idą sami inżynierowie?

@Pedroo: tak to dlaczego ciągle słysze jak ukraincy mówią że tracą najlepszych ludzi a rosjanie najgorszych, kryminalistów?
@alfaiomega1: "w większości", ale ładnie odwracasz kota ogonem. Ty zacząłeś argumentem, że wojsko ukraińskie to zbieranina patoli na poziomie kibicowskim. Nie masz pojęcia po prostu o czym mówisz.
Widać, że jak ktoś ma bordo to musi być upośledzony. Wagner zmarł przed tym jak Hitler się urodził.

@KaiserBrotchen: Rzecz w tym że to był ulubiony kompozytor Hitlera. Opera była jedynym miejscem do którego Adi chodził we fraku a nie w mundurze. To Opery Wagnera były natchnieniem do idei wielkich Niemiec. Cała ta germańska mitologia, apoteoza nadczłowieka itp. Nie jest to jakaś kosmiczna wiedza więc nie wiem skąd Twoja reakcja. Miłego