Aktywne Wpisy
keymac +5

Lewusx +65
Wczoraj pierwszy start.
Najbardziej obsadzona kategoria (17 osób) i zwycięstwo.
Dziś powtórka, zobaczymy jak pójdzie.
@Poemat wniosłem prawdopodobnie najlepsze dociecie w swojej kategorii jak i ogólnie w kulturystyce. :)
@Kasahara
#silownia
#mikrokoksy
#dieta
#pokazforme
#sterydy
#mirkokoksy
Najbardziej obsadzona kategoria (17 osób) i zwycięstwo.
Dziś powtórka, zobaczymy jak pójdzie.
@Poemat wniosłem prawdopodobnie najlepsze dociecie w swojej kategorii jak i ogólnie w kulturystyce. :)
@Kasahara
#silownia
#mikrokoksy
#dieta
#pokazforme
#sterydy
#mirkokoksy

https://www.facebook.com/LWYPOLNOCY/posts/pfbid0eNkecr1k22Vq9XFgQBQNjPtX2jmTK8rEP9NgUvMJZbydPvRRqPrZMdRUQLRdQXawl
#ukraina
"Nieee!!! To jest rzymski orzeł, a potem będzie rzymski salut! Odczep się od patriotów lewacki ukrainofilu!"
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@ArtBrut: co? XD
Widać, że jak ktoś ma bordo to musi być upośledzony. Wagner zmarł przed tym jak Hitler się urodził.
@PomocnikBob: no to masz odpowiedź na jakim poziomie umysłowym jest wojsko ukraińskie, na poziomie jakiejś patoli, kiboli klubu piłkarskiego. Pięknie zaorałeś ZSU.
@Pedroo: tak to dlaczego ciągle słysze jak ukraincy mówią że tracą najlepszych ludzi a rosjanie najgorszych, kryminalistów?
@Pedroo: słyszeć to od gościa któy twierdzi że wojsko każdego kraju to zbieranina patologi.
@KaiserBrotchen: Rzecz w tym że to był ulubiony kompozytor Hitlera. Opera była jedynym miejscem do którego Adi chodził we fraku a nie w mundurze. To Opery Wagnera były natchnieniem do idei wielkich Niemiec. Cała ta germańska mitologia, apoteoza nadczłowieka itp. Nie jest to jakaś kosmiczna wiedza więc nie wiem skąd Twoja reakcja. Miłego
Komentarz usunięty przez moderatora